ORTO ZA VEDNO z 2 GB mobilnega interneta

Avtor — 16.05.2014
Si.mobilova znamka za mlade ORTO od danes uporabnikom ponuja posebno ponudbo ORTO ZA VEDNO . Vsi novi ali obstoječi uporabniki, ki bodo do 30. 6. sklenili ali podaljšali naročnino na enem izmed izbranih ORTO paketov, bodo ta paket lahko obdržali tudi po dopolnjenem 31. letu.
ORTO ZA VEDNO z 2 GB mobilnega interneta

ORTO ZA VEDNO z 2 GB mobilnega interneta (Vir slike: Freeimages.com)

Poleg tega si bodo zagotovili še dodatno ugodnost – 2 leti brezplačne uporabe opcije ORTO 2 GIGA, ki vključuje 2 GB prenosa podatkov na mesec.
 
Novi naročniki, ki bodo sklenili 24-mesečno vezavo s telefonom ali vezavo s popustom na mesečno naročnino na paketih ORTO BOMBASTIK ali ORTO FANTASTIK, bodo lahko naslednji dve leti brezplačno uporabljali opcijo mobilni internet ORTO 2 GIGA.

Obstoječi ORTO naročniki si lahko brezplačno uporabo 2 GB mobilnega interneta v naslednjih dveh letih zagotovijo s sklenitvijo 24-mesečne vezave s telefonom ali s popustom na mesečno naročnino na svojem dosedanjem paketu ali z vezavo na paketa ORTO BOMBASTIK ali ORTO FANTASTIK.

Dodatna ugodnost za zvestobo

V novi kampanji dodatno nagrajujemo zvestobo ORTOvcev. Na portalu Dobro je biti ORTO (DJBO) je na voljo ugodnost, s katero bo ORTO obstoječe naročnike nagradil še z dodatnim popustom v višini 10 EUR za vsako dopolnjeno leto zvestobe.

Ugodnost bo naročnik lahko unovčil ob vezavi na izbrani ORTO paket (ne velja za paket STARTASTIK). Zvesti naročniki in uporabniki portala DJBO bodo tako poleg ponudbe ORTO ZA VEDNO in brezplačne opcije ORTO 2 GIGA do 30. 6. dobili še popust za zvestobo.

Več o aktualni ponudbi na www.orto.si/ortozavedno


Oznake: , ,