Osebnost leta je “protestnik”

Ameriška revija Time je tudi letos izbrala osebo, ki je najbolj zaznamovala leto 2011. Naziva ni prejel Steve Jobs, kot je bilo pričakovano, temveč neimenovani protestniki, ki so v letu 2011 sprožili val sprememb in spremenili svet.
Osebnost leta je "protestnik"

Osebnost leta je “protestnik” (slika: sxc.hu)

Težko si je bilo predstavljati, da bo samosežig nekega tunizijskega uličnega prodajalca povzročil množične proteste po celem svetu, ki so celo strmoglavljali diktatorje in sprožili drastične spremembe na takorekoč vseh področjih. Ni se zgodilo prvič, da je bila izbrana skupina ljudi, saj tokrat niso želeli spodkopati gibanj zaradi izpostavljanja enega samega posameznika.

Visoke možnosti za prejem naziva so imeli še ameriški admiral William McRaven, ki je zasnovan operacijo, v kateri je bil ubit Osama bin Laden, umetnik Aj Vejvej, ameriški kongresnik Paul Ryan in britanska princesa Kate Middleton. Bralci pa so prek spleta največ glasov namenili turškemu premieru Recepu Tayyipu Erdoganu in argentinskemu nogometašu Lionel Messiju.

Naziv osebnost leta je lani prejel Mark Zuckerberg, ustanovitelj spletnega družabnega omrežja Facebook, leta 2009 Ben Bernak, predsednik ameriške centralne banke, leta 2008 ameriški predsednik Barack Obama, leta 2007 pa ruski premier Vladimir Putin.

Vir: Time

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana | 7. december

07.12.2017 od 8:00 do 16:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana | 7. december

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanih tematikah. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana | 8. december

08.12.2017 od 11:00 do 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana | 8. december

Drugi dan dvodnevne konference o tehnologiji blockchain organiziramo za tiste, ki si želite določene teme spoznati bolj podrobno. Strokovnjaki bodo pokrili naslednje teme: varnost, trgovanje s kriptovalutami, davčne obveznosti in marketing. Tudi ta dan bomo preživeli v Tehnološkem parku Ljubljana. Preverite podrobnosti!
Preberite več >>

!!!BLACK FRIDAY AKCIJA!!! Predavanje: Prodajni lijak

13.12.2017 od 17:00 do 14.01.2017 12:30
!!!BLACK FRIDAY AKCIJA!!!  Predavanje: Prodajni lijak

Email marketing je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje