BLOG MARKETING DELAVNICA

Osebnost leta je “protestnik”

Ameriška revija Time je tudi letos izbrala osebo, ki je najbolj zaznamovala leto 2011. Naziva ni prejel Steve Jobs, kot je bilo pričakovano, temveč neimenovani protestniki, ki so v letu 2011 sprožili val sprememb in spremenili svet.
Osebnost leta je "protestnik"

Osebnost leta je “protestnik” (slika: sxc.hu)

Težko si je bilo predstavljati, da bo samosežig nekega tunizijskega uličnega prodajalca povzročil množične proteste po celem svetu, ki so celo strmoglavljali diktatorje in sprožili drastične spremembe na takorekoč vseh področjih. Ni se zgodilo prvič, da je bila izbrana skupina ljudi, saj tokrat niso želeli spodkopati gibanj zaradi izpostavljanja enega samega posameznika.

Visoke možnosti za prejem naziva so imeli še ameriški admiral William McRaven, ki je zasnovan operacijo, v kateri je bil ubit Osama bin Laden, umetnik Aj Vejvej, ameriški kongresnik Paul Ryan in britanska princesa Kate Middleton. Bralci pa so prek spleta največ glasov namenili turškemu premieru Recepu Tayyipu Erdoganu in argentinskemu nogometašu Lionel Messiju.

Naziv osebnost leta je lani prejel Mark Zuckerberg, ustanovitelj spletnega družabnega omrežja Facebook, leta 2009 Ben Bernak, predsednik ameriške centralne banke, leta 2008 ameriški predsednik Barack Obama, leta 2007 pa ruski premier Vladimir Putin.

Vir: Time

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP delavnica: Facebook oglaševanje

21.09.2017 od 9:00 do 15:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

*Pomembno obvestilo* Delavnica je RAZPRODANA. S prijavo na povezavi spodaj, se lahko postavite v čakalno vrsto, v primeru, da pride do odpovedi. Če bomo zabeležili dovolj interesa, bomo delavnico ponovili v kratkem. | Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.
Preberite več >>

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje