Otvoritev kolesarskega butika Pici Bici

Andrej Blažina je dobri dve leti nazaj odprl t.i. spletni kolesarski butik Pici Bici, ki ponuja raznovrstna kolesa, kolesarske dele in pripomočke ter kvalitetna športna oblačila. Spletna prodaja celotne kolesarske opreme je pri poslovnem subjektu trenutno v polnem zamahu …
Otvoritev kolesarskega butika Pici Bici

Otvoritev kolesarskega butika Pici Bici (Vir fotografije: osebni arhiv Pici Bici)

Jutri, 10.4.2014, pa se na Celovški cesti 50 v Ljubljani odpre še trgovina Pici Bici v fizični obliki. Vrata se bodo odprla ob 10.00 uri zjutraj, ob 20.00 pa bo na vrsti slavnostna otvoritev, ki ji bo sledilo tekmovanje v Goldsprintih ob 21.00 uri. Pri tem gre za tekmovanje po načelu izpadanja, kjer dva kolesarja tekmujeta na kolesih na valerjih in kdor prvi prevozi 500 metrov, zmaga.

Butični kolesarski deli in kolesa manjših svetovnih proizvajalcev

V trgovini bodo ponujali butične kolesarske dele in kolesa manjših svetovnih proizvajalcev. Pri tem bo šlo za znamke, ki jih ustvarjajo mladi in ne tako mladi kolesarski navdušenci, ki niso povezani v velike koncerne kolesarske industrije. Gre za prvo kolesarsko trgovino v tako imenovani ‘urban-cycling’ sferi pri nas.

»Do odprtja je privedla želja po fizični trgovini in potreba po predstavitvi izdelkov, ki jih prodajamo prek spleta. Hkrati bomo postali tudi bolj dostopni strankam z našimi nasveti in čas od nakupa opreme do montaže se bo s tem korenito zmanjšal,« razloži Andrej Blažina, lastnik Pici Bici.

Unikatna kolesarska trgovinica

»Trgovinica je unikat, saj smo edini v Sloveniji, ki smo se specializirali za ‘eno-prestavnike’ in t.i. fixed-gear kolesa ter ob tem omogočamo dostop do zelo specifičnih kolesarskih produktov, ki jih ne prodaja nobena druga trgovina. Uredili smo tudi kotiček, kjer bo mogoče popiti kavo in poiskati nasvete o izdelavi specifičnega kolesa,« nam zaupa Blažina.

»Delovali bomo kot kolaboracija Pici-Bici X Musverks. Musverks je že ustaljeni kolesarski servis v tem prostoru, Pici Bici pa se pridružuje zdaj in dodaja še trgovinski del. Stvar bo tekla deljeno, tako mi prodajamo nove kolesarske dele in opremo, v servisu Musverks pa vam jih lahko zmontirajo. Popravljajo in obnavljajo tudi starejša kolesa, tako da samega prostora ne omejujemo samo na eno-prestavna kolesa, ampak je dobrodošel vsak, ki ima s kolesom težavo ali pa kolo želi obnoviti, prenoviti, oživeti in spraviti v vozno stanje,« še razloži Blažina.

Vabljeni na otvoritev!

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje