Otvoritev kolesarskega butika Pici Bici

Avtor — 09.04.2014
Andrej Blažina je dobri dve leti nazaj odprl t.i. spletni kolesarski butik Pici Bici, ki ponuja raznovrstna kolesa, kolesarske dele in pripomočke ter kvalitetna športna oblačila. Spletna prodaja celotne kolesarske opreme je pri poslovnem subjektu trenutno v polnem zamahu …
Otvoritev kolesarskega butika Pici Bici

Otvoritev kolesarskega butika Pici Bici (Vir fotografije: osebni arhiv Pici Bici)

Jutri, 10.4.2014, pa se na Celovški cesti 50 v Ljubljani odpre še trgovina Pici Bici v fizični obliki. Vrata se bodo odprla ob 10.00 uri zjutraj, ob 20.00 pa bo na vrsti slavnostna otvoritev, ki ji bo sledilo tekmovanje v Goldsprintih ob 21.00 uri. Pri tem gre za tekmovanje po načelu izpadanja, kjer dva kolesarja tekmujeta na kolesih na valerjih in kdor prvi prevozi 500 metrov, zmaga.

Butični kolesarski deli in kolesa manjših svetovnih proizvajalcev

V trgovini bodo ponujali butične kolesarske dele in kolesa manjših svetovnih proizvajalcev. Pri tem bo šlo za znamke, ki jih ustvarjajo mladi in ne tako mladi kolesarski navdušenci, ki niso povezani v velike koncerne kolesarske industrije. Gre za prvo kolesarsko trgovino v tako imenovani ‘urban-cycling’ sferi pri nas.

»Do odprtja je privedla želja po fizični trgovini in potreba po predstavitvi izdelkov, ki jih prodajamo prek spleta. Hkrati bomo postali tudi bolj dostopni strankam z našimi nasveti in čas od nakupa opreme do montaže se bo s tem korenito zmanjšal,« razloži Andrej Blažina, lastnik Pici Bici.

Unikatna kolesarska trgovinica

»Trgovinica je unikat, saj smo edini v Sloveniji, ki smo se specializirali za ‘eno-prestavnike’ in t.i. fixed-gear kolesa ter ob tem omogočamo dostop do zelo specifičnih kolesarskih produktov, ki jih ne prodaja nobena druga trgovina. Uredili smo tudi kotiček, kjer bo mogoče popiti kavo in poiskati nasvete o izdelavi specifičnega kolesa,« nam zaupa Blažina.

»Delovali bomo kot kolaboracija Pici-Bici X Musverks. Musverks je že ustaljeni kolesarski servis v tem prostoru, Pici Bici pa se pridružuje zdaj in dodaja še trgovinski del. Stvar bo tekla deljeno, tako mi prodajamo nove kolesarske dele in opremo, v servisu Musverks pa vam jih lahko zmontirajo. Popravljajo in obnavljajo tudi starejša kolesa, tako da samega prostora ne omejujemo samo na eno-prestavna kolesa, ampak je dobrodošel vsak, ki ima s kolesom težavo ali pa kolo želi obnoviti, prenoviti, oživeti in spraviti v vozno stanje,« še razloži Blažina.

Vabljeni na otvoritev!

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje