Otvoritev kolesarskega butika Pici Bici

Andrej Blažina je dobri dve leti nazaj odprl t.i. spletni kolesarski butik Pici Bici, ki ponuja raznovrstna kolesa, kolesarske dele in pripomočke ter kvalitetna športna oblačila. Spletna prodaja celotne kolesarske opreme je pri poslovnem subjektu trenutno v polnem zamahu …
Otvoritev kolesarskega butika Pici Bici

Otvoritev kolesarskega butika Pici Bici (Vir fotografije: osebni arhiv Pici Bici)

Jutri, 10.4.2014, pa se na Celovški cesti 50 v Ljubljani odpre še trgovina Pici Bici v fizični obliki. Vrata se bodo odprla ob 10.00 uri zjutraj, ob 20.00 pa bo na vrsti slavnostna otvoritev, ki ji bo sledilo tekmovanje v Goldsprintih ob 21.00 uri. Pri tem gre za tekmovanje po načelu izpadanja, kjer dva kolesarja tekmujeta na kolesih na valerjih in kdor prvi prevozi 500 metrov, zmaga.

Butični kolesarski deli in kolesa manjših svetovnih proizvajalcev

V trgovini bodo ponujali butične kolesarske dele in kolesa manjših svetovnih proizvajalcev. Pri tem bo šlo za znamke, ki jih ustvarjajo mladi in ne tako mladi kolesarski navdušenci, ki niso povezani v velike koncerne kolesarske industrije. Gre za prvo kolesarsko trgovino v tako imenovani ‘urban-cycling’ sferi pri nas.

»Do odprtja je privedla želja po fizični trgovini in potreba po predstavitvi izdelkov, ki jih prodajamo prek spleta. Hkrati bomo postali tudi bolj dostopni strankam z našimi nasveti in čas od nakupa opreme do montaže se bo s tem korenito zmanjšal,« razloži Andrej Blažina, lastnik Pici Bici.

Unikatna kolesarska trgovinica

»Trgovinica je unikat, saj smo edini v Sloveniji, ki smo se specializirali za ‘eno-prestavnike’ in t.i. fixed-gear kolesa ter ob tem omogočamo dostop do zelo specifičnih kolesarskih produktov, ki jih ne prodaja nobena druga trgovina. Uredili smo tudi kotiček, kjer bo mogoče popiti kavo in poiskati nasvete o izdelavi specifičnega kolesa,« nam zaupa Blažina.

»Delovali bomo kot kolaboracija Pici-Bici X Musverks. Musverks je že ustaljeni kolesarski servis v tem prostoru, Pici Bici pa se pridružuje zdaj in dodaja še trgovinski del. Stvar bo tekla deljeno, tako mi prodajamo nove kolesarske dele in opremo, v servisu Musverks pa vam jih lahko zmontirajo. Popravljajo in obnavljajo tudi starejša kolesa, tako da samega prostora ne omejujemo samo na eno-prestavna kolesa, ampak je dobrodošel vsak, ki ima s kolesom težavo ali pa kolo želi obnoviti, prenoviti, oživeti in spraviti v vozno stanje,« še razloži Blažina.

Vabljeni na otvoritev!

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje