Otvoritev kolesarskega butika Pici Bici

Andrej Blažina je dobri dve leti nazaj odprl t.i. spletni kolesarski butik Pici Bici, ki ponuja raznovrstna kolesa, kolesarske dele in pripomočke ter kvalitetna športna oblačila. Spletna prodaja celotne kolesarske opreme je pri poslovnem subjektu trenutno v polnem zamahu …
Otvoritev kolesarskega butika Pici Bici

Otvoritev kolesarskega butika Pici Bici (Vir fotografije: osebni arhiv Pici Bici)

Jutri, 10.4.2014, pa se na Celovški cesti 50 v Ljubljani odpre še trgovina Pici Bici v fizični obliki. Vrata se bodo odprla ob 10.00 uri zjutraj, ob 20.00 pa bo na vrsti slavnostna otvoritev, ki ji bo sledilo tekmovanje v Goldsprintih ob 21.00 uri. Pri tem gre za tekmovanje po načelu izpadanja, kjer dva kolesarja tekmujeta na kolesih na valerjih in kdor prvi prevozi 500 metrov, zmaga.

Butični kolesarski deli in kolesa manjših svetovnih proizvajalcev

V trgovini bodo ponujali butične kolesarske dele in kolesa manjših svetovnih proizvajalcev. Pri tem bo šlo za znamke, ki jih ustvarjajo mladi in ne tako mladi kolesarski navdušenci, ki niso povezani v velike koncerne kolesarske industrije. Gre za prvo kolesarsko trgovino v tako imenovani ‘urban-cycling’ sferi pri nas.

»Do odprtja je privedla želja po fizični trgovini in potreba po predstavitvi izdelkov, ki jih prodajamo prek spleta. Hkrati bomo postali tudi bolj dostopni strankam z našimi nasveti in čas od nakupa opreme do montaže se bo s tem korenito zmanjšal,« razloži Andrej Blažina, lastnik Pici Bici.

Unikatna kolesarska trgovinica

»Trgovinica je unikat, saj smo edini v Sloveniji, ki smo se specializirali za ‘eno-prestavnike’ in t.i. fixed-gear kolesa ter ob tem omogočamo dostop do zelo specifičnih kolesarskih produktov, ki jih ne prodaja nobena druga trgovina. Uredili smo tudi kotiček, kjer bo mogoče popiti kavo in poiskati nasvete o izdelavi specifičnega kolesa,« nam zaupa Blažina.

»Delovali bomo kot kolaboracija Pici-Bici X Musverks. Musverks je že ustaljeni kolesarski servis v tem prostoru, Pici Bici pa se pridružuje zdaj in dodaja še trgovinski del. Stvar bo tekla deljeno, tako mi prodajamo nove kolesarske dele in opremo, v servisu Musverks pa vam jih lahko zmontirajo. Popravljajo in obnavljajo tudi starejša kolesa, tako da samega prostora ne omejujemo samo na eno-prestavna kolesa, ampak je dobrodošel vsak, ki ima s kolesom težavo ali pa kolo želi obnoviti, prenoviti, oživeti in spraviti v vozno stanje,« še razloži Blažina.

Vabljeni na otvoritev!

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje