Okiteni z zlato kolajno javnega naročanja

Avtor — 29.09.2011
Sistem pravil javnega naročanja je kompleksen, zato je še toliko bolj pomembno, da se pred odločitvijo za udeležbo v javnem razpisu temeljito seznanite z zakonodajo, s samim predmetom naročila, upoštevate sorazmernost pogojev in meril ter analizirate trg!
Ali želite s pogajanji trajno izboljšati svoje rezultate?

Precej kompleksna zadeva, kajne? Nič več! Za vse, ki bi radi sodelovali v javnem razpisu in zmagali, smo pripravil priročnik na zgoščenki Praktikum za javno naročanje!

Vodič za udeležence v postopku javnega naročanja z razlago zakonodaje in primeri iz prakse vas vodi skozi postopek javnega naročila.

V veliko pomoč vam bodo aktivne povezave, na katerih si boste lahko sproti prebrali vso potrebno zakonodajo, in pripravljeni vzorci, ki jih boste z lahkoto prilagodili po svojih potrebam!

V razlagi posameznega dela v postopku smo posebej označili posebnosti za naročnike in posebnosti za ponudnike. Tako se boste seznanili tudi s podrobnostmi nasprotne strani in jih izkoristili v svoj prid!

Naročite priročnik zdaj!

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje