Okiteni z zlato kolajno javnega naročanja

Sistem pravil javnega naročanja je kompleksen, zato je še toliko bolj pomembno, da se pred odločitvijo za udeležbo v javnem razpisu temeljito seznanite z zakonodajo, s samim predmetom naročila, upoštevate sorazmernost pogojev in meril ter analizirate trg!
Ali želite s pogajanji trajno izboljšati svoje rezultate?

Precej kompleksna zadeva, kajne? Nič več! Za vse, ki bi radi sodelovali v javnem razpisu in zmagali, smo pripravil priročnik na zgoščenki Praktikum za javno naročanje!

Vodič za udeležence v postopku javnega naročanja z razlago zakonodaje in primeri iz prakse vas vodi skozi postopek javnega naročila.

V veliko pomoč vam bodo aktivne povezave, na katerih si boste lahko sproti prebrali vso potrebno zakonodajo, in pripravljeni vzorci, ki jih boste z lahkoto prilagodili po svojih potrebam!

V razlagi posameznega dela v postopku smo posebej označili posebnosti za naročnike in posebnosti za ponudnike. Tako se boste seznanili tudi s podrobnostmi nasprotne strani in jih izkoristili v svoj prid!

Naročite priročnik zdaj!

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje