Paket Silvester – neomejena komunikacija in 4 GB interneta za samo 19,99 EUR!

Avtor — 30.11.2015
Si.mobil je ob koncu leta pripravil paket z neomejeno komunikacijo in 4 GB prenosa podatkov - paket Silvester. In ker je praznično obdobje čas za presenečenja, vas pod Si.mobilovo smreko eno tudi čaka: vsak dodatni družinski član, ki izbere paket SILVESTER, bo paket dobil že za 14,99 €.
Paket Silvester - neomejena komunikacija in 4 GB interneta za samo 19,99 EUR!

Paket Silvester – neomejena komunikacija in 4 GB interneta za samo 19,99 EUR!

Mobilni telefoni že dolgo niso več le pripomoček za osnovno komunikacijo. Poleg klicev in SMS sporočil z njimi brskamo po spletu, snemamo video posnetke, igramo igre, spremljamo dogajanje na družabnih omrežjih ali nenazadnje merimo, kakšne so naše spalne navade. Lahko bi rekli, da so telefoni postali naši zvesti spremljevalci, ne glede na to, kje smo in kam gremo. V Sloveniji danes skoraj ni družine, ki ne bi imela vsaj enega mobilnega telefona in večja kot je družina, večji izziv je imeti pregled nad računi in stroški mobilne telefonije.

Da bi »glavam družine« vsaj malo olajšali vsakdanje izzive, je Si.mobil za svoje uporabnike pripravil rešitev: Paket SILVESTER, ki združuje potrebe vsake družine in ponuja ugodno ceno mesečne naročnine, na skupnem računu. Dodatno bo vsak družinski član, ki izbere paket SILVESTER, deležen posebne ugodnosti, ki bo še dodatno znižala stroške mobilne telefonije za celo družino. In kar je najlepše – vsi stroški bodo zbrani na enem mestu. Enostavno, pregledno in uporabno.

Za vse, ki potrebujete le mobilni internet, je na voljo Paket mobilni internet SILVESTER net: 12 GB prenosa podatkov za 10,99 €,  v kolikor pa boste v času promocije izbrali tudi pogovorni paket SILVESTER, boste paket SILVESTER NET prejeli po znižani ceni 8,99€.

Skupaj pišemo knjigo življenja

Življenje je zanimivo, zabavno, a včasih tudi zahtevno, žal pa nihče ne dobi navodil za njegovo uporabo. Zato Si.mobilovci skupaj s svojimi uporabniki ustvarjajo vseslovensko platformo, prek katere si lahko izmenjujemo dragocene izkušnje, ki nam jih je prineslo življenje, uporabne in zanimive življenjske nasvete.

Si.mobil so ljudje, zato verjamemo, da bomo skupaj ustvarili čudovito knjigo življenja – do danes so zbrali že več kot 200 nasvetov, številka pa se vsak dan povečuje.

Kaj pa je vas naučilo življenje? Delite svoj nasvet na od ljudi.si in skupaj pišite knjigo življenja.