Pametno poslovno obdarovanje

Avtor — 22.11.2012
Namen poslovnega obdarovanja je utrditev odnosov s poslovnim partnerjem, izkaz pozornosti, naklonjenosti in tudi utiranje poti k nadaljnemu poslovnemu sodelovanju. Poleg tega, da se z obdarovanjem pokažemo kot poslovni partner, s tem izražamo tudi svojo osebnost.

Neizvirno darilo kaže na to, da smo notranje nezanimivi, kar se nehote izraža tudi v poslu, ki ga sklepate s partnerjem. Verjetno ni podjetja, ki se svojim poslovnim partnerjem ne bi želel predstaviti v najbolj zanimivi luči. To pa se da doseči prav s pravim izborom poslovnega darila. Inovativnost je tista, ki danes nekaj šteje, saj jo je potrebno izkoriščati v vsakdanjem poslovanju.

Pri poslovnem obdarovanju je potrebno biti zelo pozoren, kakšno darilo boste izbrali, saj se je že nemalokrat zgodilo, da so podjetniki poslabšali svoj odnos s pomembnim poslovnim partnerjem, prav zaradi nepremišljenega izbora daril. Površen pregled katerega od “debelih” katalogov poslovnih daril vsekakor ni dovolj.

Kako izbrati pravo poslovno darilo?

Pri izboru poslovnega darila je sprva potrebno narediti pregled vaših strank, ki jih želite obdariti.

Potem razmislite, kaj bi radi izkazali z darilom, katero vašo lastnost bi radi izpostavili (npr. zanesljivost, inovativnost, sposobnost iskanja rešitev, skrb za okolje itd.). Šele nato začnite z zbiranje pravega darila, ki bo izražal želene lastnosti in bil primeren za posameznega poslovnega partnerja.

Obdaritev z lepo oblikovanim darilom, ki izraža prav tisto vašo lastnost, ki jo želite poudariti pred poslovnim partnerjem, je več kot pametna izbira.

Rešitev za zgornje dileme je spletna stran Hitradarila.si. Namen Hitrih daril je, da poslovnim subjektom, z izbrano ponudbo dizajnerskih daril, pomaga do prave izbire. Pri Hitrih darilih se trudijo, da vsak izdelek izraža določene kvalitete in lastnosti, ki so pomembne pri poslovanju. Za lažjo izbiro daril, pri vsakem izdelku navedejo in opišejo lastnosti, ki jih boste izražali s konkretnim darilom.

Ponudba Hitrih daril je časovno in količinsko omejena, saj želijo pri svojih strankah obdržati individualnost obdarovanja. Nasproti pa so strankam stopili tudi s svojimi cenami, saj so se pri dobaviteljih izpogajali za eksluzivne cene, ki so nižje tudi do 70%.

Ne zapravite vsega truda, ki ste ga vložili v preteklem obdobju v poslovno razmerje in ga v stilu nadgradite s popolnim obdarovanjem.

Vir: Hitra darila

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku?Dodajte nas!

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje