Pametno poslovno obdarovanje

Namen poslovnega obdarovanja je utrditev odnosov s poslovnim partnerjem, izkaz pozornosti, naklonjenosti in tudi utiranje poti k nadaljnemu poslovnemu sodelovanju. Poleg tega, da se z obdarovanjem pokažemo kot poslovni partner, s tem izražamo tudi svojo osebnost.

Neizvirno darilo kaže na to, da smo notranje nezanimivi, kar se nehote izraža tudi v poslu, ki ga sklepate s partnerjem. Verjetno ni podjetja, ki se svojim poslovnim partnerjem ne bi želel predstaviti v najbolj zanimivi luči. To pa se da doseči prav s pravim izborom poslovnega darila. Inovativnost je tista, ki danes nekaj šteje, saj jo je potrebno izkoriščati v vsakdanjem poslovanju.

Pri poslovnem obdarovanju je potrebno biti zelo pozoren, kakšno darilo boste izbrali, saj se je že nemalokrat zgodilo, da so podjetniki poslabšali svoj odnos s pomembnim poslovnim partnerjem, prav zaradi nepremišljenega izbora daril. Površen pregled katerega od “debelih” katalogov poslovnih daril vsekakor ni dovolj.

Kako izbrati pravo poslovno darilo?

Pri izboru poslovnega darila je sprva potrebno narediti pregled vaših strank, ki jih želite obdariti.

Potem razmislite, kaj bi radi izkazali z darilom, katero vašo lastnost bi radi izpostavili (npr. zanesljivost, inovativnost, sposobnost iskanja rešitev, skrb za okolje itd.). Šele nato začnite z zbiranje pravega darila, ki bo izražal želene lastnosti in bil primeren za posameznega poslovnega partnerja.

Obdaritev z lepo oblikovanim darilom, ki izraža prav tisto vašo lastnost, ki jo želite poudariti pred poslovnim partnerjem, je več kot pametna izbira.

Rešitev za zgornje dileme je spletna stran Hitradarila.si. Namen Hitrih daril je, da poslovnim subjektom, z izbrano ponudbo dizajnerskih daril, pomaga do prave izbire. Pri Hitrih darilih se trudijo, da vsak izdelek izraža določene kvalitete in lastnosti, ki so pomembne pri poslovanju. Za lažjo izbiro daril, pri vsakem izdelku navedejo in opišejo lastnosti, ki jih boste izražali s konkretnim darilom.

Ponudba Hitrih daril je časovno in količinsko omejena, saj želijo pri svojih strankah obdržati individualnost obdarovanja. Nasproti pa so strankam stopili tudi s svojimi cenami, saj so se pri dobaviteljih izpogajali za eksluzivne cene, ki so nižje tudi do 70%.

Ne zapravite vsega truda, ki ste ga vložili v preteklem obdobju v poslovno razmerje in ga v stilu nadgradite s popolnim obdarovanjem.

Vir: Hitra darila

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku?Dodajte nas!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje