Pametno poslovno obdarovanje

Namen poslovnega obdarovanja je utrditev odnosov s poslovnim partnerjem, izkaz pozornosti, naklonjenosti in tudi utiranje poti k nadaljnemu poslovnemu sodelovanju. Poleg tega, da se z obdarovanjem pokažemo kot poslovni partner, s tem izražamo tudi svojo osebnost.

Neizvirno darilo kaže na to, da smo notranje nezanimivi, kar se nehote izraža tudi v poslu, ki ga sklepate s partnerjem. Verjetno ni podjetja, ki se svojim poslovnim partnerjem ne bi želel predstaviti v najbolj zanimivi luči. To pa se da doseči prav s pravim izborom poslovnega darila. Inovativnost je tista, ki danes nekaj šteje, saj jo je potrebno izkoriščati v vsakdanjem poslovanju.

Pri poslovnem obdarovanju je potrebno biti zelo pozoren, kakšno darilo boste izbrali, saj se je že nemalokrat zgodilo, da so podjetniki poslabšali svoj odnos s pomembnim poslovnim partnerjem, prav zaradi nepremišljenega izbora daril. Površen pregled katerega od “debelih” katalogov poslovnih daril vsekakor ni dovolj.

Kako izbrati pravo poslovno darilo?

Pri izboru poslovnega darila je sprva potrebno narediti pregled vaših strank, ki jih želite obdariti.

Potem razmislite, kaj bi radi izkazali z darilom, katero vašo lastnost bi radi izpostavili (npr. zanesljivost, inovativnost, sposobnost iskanja rešitev, skrb za okolje itd.). Šele nato začnite z zbiranje pravega darila, ki bo izražal želene lastnosti in bil primeren za posameznega poslovnega partnerja.

Obdaritev z lepo oblikovanim darilom, ki izraža prav tisto vašo lastnost, ki jo želite poudariti pred poslovnim partnerjem, je več kot pametna izbira.

Rešitev za zgornje dileme je spletna stran Hitradarila.si. Namen Hitrih daril je, da poslovnim subjektom, z izbrano ponudbo dizajnerskih daril, pomaga do prave izbire. Pri Hitrih darilih se trudijo, da vsak izdelek izraža določene kvalitete in lastnosti, ki so pomembne pri poslovanju. Za lažjo izbiro daril, pri vsakem izdelku navedejo in opišejo lastnosti, ki jih boste izražali s konkretnim darilom.

Ponudba Hitrih daril je časovno in količinsko omejena, saj želijo pri svojih strankah obdržati individualnost obdarovanja. Nasproti pa so strankam stopili tudi s svojimi cenami, saj so se pri dobaviteljih izpogajali za eksluzivne cene, ki so nižje tudi do 70%.

Ne zapravite vsega truda, ki ste ga vložili v preteklem obdobju v poslovno razmerje in ga v stilu nadgradite s popolnim obdarovanjem.

Vir: Hitra darila

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku?Dodajte nas!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje