Pametno poslovno obdarovanje

Namen poslovnega obdarovanja je utrditev odnosov s poslovnim partnerjem, izkaz pozornosti, naklonjenosti in tudi utiranje poti k nadaljnemu poslovnemu sodelovanju. Poleg tega, da se z obdarovanjem pokažemo kot poslovni partner, s tem izražamo tudi svojo osebnost.

Neizvirno darilo kaže na to, da smo notranje nezanimivi, kar se nehote izraža tudi v poslu, ki ga sklepate s partnerjem. Verjetno ni podjetja, ki se svojim poslovnim partnerjem ne bi želel predstaviti v najbolj zanimivi luči. To pa se da doseči prav s pravim izborom poslovnega darila. Inovativnost je tista, ki danes nekaj šteje, saj jo je potrebno izkoriščati v vsakdanjem poslovanju.

Pri poslovnem obdarovanju je potrebno biti zelo pozoren, kakšno darilo boste izbrali, saj se je že nemalokrat zgodilo, da so podjetniki poslabšali svoj odnos s pomembnim poslovnim partnerjem, prav zaradi nepremišljenega izbora daril. Površen pregled katerega od “debelih” katalogov poslovnih daril vsekakor ni dovolj.

Kako izbrati pravo poslovno darilo?

Pri izboru poslovnega darila je sprva potrebno narediti pregled vaših strank, ki jih želite obdariti.

Potem razmislite, kaj bi radi izkazali z darilom, katero vašo lastnost bi radi izpostavili (npr. zanesljivost, inovativnost, sposobnost iskanja rešitev, skrb za okolje itd.). Šele nato začnite z zbiranje pravega darila, ki bo izražal želene lastnosti in bil primeren za posameznega poslovnega partnerja.

Obdaritev z lepo oblikovanim darilom, ki izraža prav tisto vašo lastnost, ki jo želite poudariti pred poslovnim partnerjem, je več kot pametna izbira.

Rešitev za zgornje dileme je spletna stran Hitradarila.si. Namen Hitrih daril je, da poslovnim subjektom, z izbrano ponudbo dizajnerskih daril, pomaga do prave izbire. Pri Hitrih darilih se trudijo, da vsak izdelek izraža določene kvalitete in lastnosti, ki so pomembne pri poslovanju. Za lažjo izbiro daril, pri vsakem izdelku navedejo in opišejo lastnosti, ki jih boste izražali s konkretnim darilom.

Ponudba Hitrih daril je časovno in količinsko omejena, saj želijo pri svojih strankah obdržati individualnost obdarovanja. Nasproti pa so strankam stopili tudi s svojimi cenami, saj so se pri dobaviteljih izpogajali za eksluzivne cene, ki so nižje tudi do 70%.

Ne zapravite vsega truda, ki ste ga vložili v preteklem obdobju v poslovno razmerje in ga v stilu nadgradite s popolnim obdarovanjem.

Vir: Hitra darila

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku?Dodajte nas!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje