Partnerji Zavoda mladi podjetnik

Avtor Borut Borštnik — 12.05.2009
Komentiraj!
Mnogokrat nas sprašujete o viru financiranja portala ter naših brezplačnih podjetniških izobraževanj. V naslednjih vrsticah si lahko preberete nekoliko več o tem zakaj so vse naše vsebine in dogodki brezplačni.
Partnerji Zavoda mladi podjetnik

Partnerji Zavoda mladi podjetnik.

Za delovanje organizacije Zavod mladi podjetnik, katere glavni namen je podpora podjetništvu med mladimi, se je potrebno v prvi vrsti zahvaliti požrtvovalnemu delu ekipe. Od piscev novic in člankov, do tistih, ki pomagajo z odgovarjanjem na mnoga vprašanja na našem forumu, do predavateljev ter samih vodij in lastnikov projekta.

Poleg tega pa se v zadnjih mesecih delovanja naše organizacije čedalje večji del finančnega bremena preliva na naša partnerska podjetja. Z njihovo pomočjo smo opravili prenovo portala pred kratkim, hkrati pa so pomemben vir denarnih sredstev ter znanja, ki ga posredujemo bodisi prek portala ali na podjetniških izobraževanjih. Storitve, ki jih ta podjetja ponujajo so preverjena s strani Zavoda. Z mnogimi podjetji sodelujemo ali smo sodelovali v preteklosti, kar pomeni, da v njihovo delo popolnoma zaupamo. Zato priporočamo uporabo njihovih storitev.

Njihove storitve so celovite, saj so na portalu prisotna podjetja z različnih področij poslovanja:

Z večino od naših partnerjev smo dogovorjeni za posebne ugodnosti. Omenite, da ste obiskovalec naših spletnih strani, saj boste tako deležni posebne ponudbe. To pomeni, da lahko z izborom storitev naših partnerjev pridobite kvalitetno storitev po privlačni ceni.

Naslednja pomembna skupina partnerjev so portali, blogi in študentska društva. Prek njih poteka promocija naših dogodkov, hkrati pa se dogovarjamo tudi za skupna izobraževanja.

Pozabiti ne smemo tudi partnerskih izobraževalnih ustanov. Njihovo znanje je nepogrešljivo na naših podjetniških izobraževanjih. 

Vsem zgoraj omenjenim partnerjem se za njihov prispevek zahvaljuje tudi ekipa Zavoda, hkrati pa upamo na dolgoročno in čim bolj plodno sodelovanje!

 

Prijavi se na e-novice!