Photobucket VS. Myspace

Avtor Egon Ravbar — 25.04.2007
Komentiraj!
MySpace je pred dvema tednoma blokiral vse povezave do vsebin in storitev podjetja Photobucket. Včeraj so blokado odstranili, čemu tako oster odziv pa ni popolnoma jasno.
Photobucket VS. Myspace

MySpace si lahko privošči več kot ostali.

Photobucket gosti večje datoteke uporabnikov  MySpace in jim omogoča uporabo različnih orodij za oblikovanje vsebin.

Vrnimo se slaba dva tedna nazaj, točneje na dan 10. aprila. Uporabniki MySpace so bili šokirani, ko so ugotovili, da ne morejo dostopati do nekaterih vsebin, ki so si jih ustvarili sami.

Jabolko spora naj bi bilo domnevno vstavljanje oglasnih sporočil za katera pri MySpace niso vedeli. Temu je sledila sankcija, ki so jo najbolj občutili zvesti uporabniki. MySpace se tovrstnih ukrepov redno poslužuje, veliko uporabnikov pa naj bi se zaradi vzvišenega obnašanja in nenehnih motenj že preselilo na konkurenčne družabne mreže.

Pojavljajo se tudi govorice, da naj bi bil Photobucket naprodaj. Zanimiva je naslednja povezava: MySpace je hčerinsko podjetje družbe  Fox, prav slednjo pa se omenja kot najverjetnejšega kupca. Ali so bile obsodbe družabne mreže MySpace upravičene ali pa se v zakulisju odvijajo igre, ki bodo v prihodnje vplivale na dejavnost na trgu, bo pokazal čas.

Vse bralce, ki imate svoj račun na strani MySpace pozivam, da nam zaupate vaše izkušnje z delovanjem te strani tako, da preprosto kliknite »dodaj komentar« pod tem člankom.


Vir:  TechCrunch

Prijavi se na e-novice!