Pioneer’s Festival končan

V preteklih dneh je na Dunaju potekala konferenca Pioneer's Festival, ki je v prestolnico naše severne sosede privabila smetano s področja podjetništva. Za vas imamo nekaj vrhuncev s tega vrhunskega podjetniškega dogodka.
Pioneer's Festival končan

Poikos – zmagovalec Pioneer’s Festivala

Ekipa mladega podjetnika je sicer planirala obisk dogodka, vendar smo morali udeležbo v zadnjem trenutku odpovedati. Zato vam bomo postregli z najbolj udarnimi twitter izjavami, ki so polnile “tweetwall” dogodka ter z razglasitvijo zmagovalcev tekmovanja. Celoten program si lahko ogledate na našem portalu.

Zmagovalci so: tretje mesto – Helioz, drugo mesto – BeamApp ter zmagovalec – Poikos.

Poikos je visokotehnološko podjetje iz Velike Britanije, ki je razvilo tehnologijo za merjenje telesa v 3D tehnologiji, in sicer s pomočjo splošno razširjenih naprav, kot so pametni telefoni, tablice ter prenosni računalniki. Produkt je v fazi pridobivanja patenta, Poikos pa je že podpisal pogodbe z nekaj večjimi evropskimi podjetji, ki jih zanima njihova storitev. Trenutno so v fazi trženja produkta.

Twitter je tudi tokrat postregel z nekaj zanimivimi vrhunci. Nekaj najboljših je v nadaljevanju:

Alex Osterwalder

The ability to raise money does not validate your idea, business model or whatsoever. Customers are your judges not VCs.

Prevod: Zmožnost zbiranja kapitala ne pove nič o vaši ideji, poslovnem modelu ali čem drugem. To storijo stranke, ne ponudniki kapitala.

Kristjan Pečanac:

Startups are N1 job creators Kaufman study says.

Prevod: Kaufmanova študija pravi, da so startupi največji ustvarjalec novih delovnih mest.

Žal je dogodek letos minil brez prijav slovenskih startupov.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje