Pioneer’s Festival končan

V preteklih dneh je na Dunaju potekala konferenca Pioneer's Festival, ki je v prestolnico naše severne sosede privabila smetano s področja podjetništva. Za vas imamo nekaj vrhuncev s tega vrhunskega podjetniškega dogodka.
Pioneer's Festival končan

Poikos – zmagovalec Pioneer’s Festivala

Ekipa mladega podjetnika je sicer planirala obisk dogodka, vendar smo morali udeležbo v zadnjem trenutku odpovedati. Zato vam bomo postregli z najbolj udarnimi twitter izjavami, ki so polnile “tweetwall” dogodka ter z razglasitvijo zmagovalcev tekmovanja. Celoten program si lahko ogledate na našem portalu.

Zmagovalci so: tretje mesto – Helioz, drugo mesto – BeamApp ter zmagovalec – Poikos.

Poikos je visokotehnološko podjetje iz Velike Britanije, ki je razvilo tehnologijo za merjenje telesa v 3D tehnologiji, in sicer s pomočjo splošno razširjenih naprav, kot so pametni telefoni, tablice ter prenosni računalniki. Produkt je v fazi pridobivanja patenta, Poikos pa je že podpisal pogodbe z nekaj večjimi evropskimi podjetji, ki jih zanima njihova storitev. Trenutno so v fazi trženja produkta.

Twitter je tudi tokrat postregel z nekaj zanimivimi vrhunci. Nekaj najboljših je v nadaljevanju:

Alex Osterwalder

The ability to raise money does not validate your idea, business model or whatsoever. Customers are your judges not VCs.

Prevod: Zmožnost zbiranja kapitala ne pove nič o vaši ideji, poslovnem modelu ali čem drugem. To storijo stranke, ne ponudniki kapitala.

Kristjan Pečanac:

Startups are N1 job creators Kaufman study says.

Prevod: Kaufmanova študija pravi, da so startupi največji ustvarjalec novih delovnih mest.

Žal je dogodek letos minil brez prijav slovenskih startupov.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje