Pioneer’s Festival končan

V preteklih dneh je na Dunaju potekala konferenca Pioneer's Festival, ki je v prestolnico naše severne sosede privabila smetano s področja podjetništva. Za vas imamo nekaj vrhuncev s tega vrhunskega podjetniškega dogodka.
Pioneer's Festival končan

Poikos – zmagovalec Pioneer’s Festivala

Ekipa mladega podjetnika je sicer planirala obisk dogodka, vendar smo morali udeležbo v zadnjem trenutku odpovedati. Zato vam bomo postregli z najbolj udarnimi twitter izjavami, ki so polnile “tweetwall” dogodka ter z razglasitvijo zmagovalcev tekmovanja. Celoten program si lahko ogledate na našem portalu.

Zmagovalci so: tretje mesto – Helioz, drugo mesto – BeamApp ter zmagovalec – Poikos.

Poikos je visokotehnološko podjetje iz Velike Britanije, ki je razvilo tehnologijo za merjenje telesa v 3D tehnologiji, in sicer s pomočjo splošno razširjenih naprav, kot so pametni telefoni, tablice ter prenosni računalniki. Produkt je v fazi pridobivanja patenta, Poikos pa je že podpisal pogodbe z nekaj večjimi evropskimi podjetji, ki jih zanima njihova storitev. Trenutno so v fazi trženja produkta.

Twitter je tudi tokrat postregel z nekaj zanimivimi vrhunci. Nekaj najboljših je v nadaljevanju:

Alex Osterwalder

The ability to raise money does not validate your idea, business model or whatsoever. Customers are your judges not VCs.

Prevod: Zmožnost zbiranja kapitala ne pove nič o vaši ideji, poslovnem modelu ali čem drugem. To storijo stranke, ne ponudniki kapitala.

Kristjan Pečanac:

Startups are N1 job creators Kaufman study says.

Prevod: Kaufmanova študija pravi, da so startupi največji ustvarjalec novih delovnih mest.

Žal je dogodek letos minil brez prijav slovenskih startupov.

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje