Plačane spletne ankete za študente

Avtor — 12.05.2010
Študentje po vsem svetu se dandanes soočajo z mnogimi problemi pri upravljanju svojih financ, saj se stroški izobraževanja in študija žal nenehno večajo.
Plačane spletne ankete za študente

slika: http://www.iew.uzh.ch

Težava je še bolj zaostrena, če upoštevamo, da študentje nimajo lastnih prihodkov in so v veliki meri popolnoma odvisni od denarja, ki jim ga priskrbijo starši. Naslednji problem je pomanjkanje časa, da bi poleg študija opravljali še solidno plačano delo. A kakorkoli že, obstajajo mnoge službe, ki od vas ne bodo zahtevale veliko investiranja in vam bodo dobro plačale, četudi boste delali zgolj polovični delovni čas. Konstantno sodelovanje v spletnih anketah je zagotovo ena izmed omenjenih služb.  

Zaslužek preko plačanih spletnih anket

Plačane spletne ankete za študente so edinstven koncept, pri katerem študentje sodelujejo v številnih anketah, ki so vodene s strani pomembnejših podjetij. Študentje morajo zgolj odgovarjati na vprašanja, ki so zastavljena v anketah. Podjetja bodo na podlagi odgovorov lahko razumela, kako dober je njihov izdelek in kakšna je prihodnost na tržišču. Prav tako bodo razumeli, kako lahko povečajo kakovost njihovih izdelkov preko kreativnih študentskih predlogov. Za podjetja, ki se ukvarjajo s proizvajanjem izdelkov, je mlajša generacija največji potrošnik. Poslovanje in spremembe v teh podjetjih so v veliki meri odvisne od tega, kako bodo navdušili in pritegnili mladino. Kot udeleženec spletnih anket boste predstavljali mlado skupnost. Torej, vaše odločitve bodo nosile veliko odgovornost. Ko opravljate delo, ki je pomembno nekomu drugemu, pričakujte, da boste plačani dobro, na tak način pa si boste zagotovili tudi nekoliko boljšo finančno stabilnost. 

Čeprav je mnogo študentov zainteresirano za takšne vrste dela, imajo veliko napačnih predstav o plačanih anketah za študente. Mnoge skrbi, če je sploh dovolj anket, katere bi izpolnili. Odgovor na to vprašanje je seveda, saj je glede na podatke vsak dodanih na stotine anket. Torej, čeprav se ogromno ljudi udeležuje teh anket, so možnosti, da boste sodelovali tudi vi, kljub vsemu visoke. A v njih boste morali vložiti vse, kar znate ter ponuditi pravilne in kreativne predloge, da bi zadovoljili vaše delodajalce. Za opravljanje dela boste potrebovali le računalnik, internetno povezavo in nekaj znanja za opravljanje z internetom.  

Kako začeti? Registrirati se je potrebno na najbolj spoštovane panele plačanih anket, ki so na voljo na spletu. Seveda morate biti tudi stari dovolj. Običajno je starostna meja za opravljanje dela 18 let. Da bi zaslužili nekaj denarja, se boste morali prijaviti na več podjetij, ki ponujajo plačljive ankete. Za izpolnjevanje anket izkoristite prosti čas, ki vam je na voljo poleg študija.  

POZOR! Izjemno pomembno je, da se prepričate v to, da so plačane spletne ankete za študente legitimne in pristne! V primeru, da se ankete izkažejo za prevarantske, ne boste delali le zastonj, temveč boste izgubili tudi dragocen čas, ki bi ga lahko namenili študijskim obveznostim ali drugemu plačanemu delu. Najbolje je, da se o tem posvetujete z nekaterimi uveljavljenimi osebami na tem področju, da vam priskrbijo primerne napotke. Mnogi ljudje z reševanjem anket tedensko zaslužijo tudi do 300 ameriških dolarjev. 

 

Vir: Buzzle

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja

MP svetovanje

MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje. Preberite več >>

Pravno svetovanje

Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje. Preberite več >>

MP dogodek: Facebook oglaševanje

MP dogodek: Facebook oglaševanje

Facebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane le pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo s pravim pristopom velik potencial. Preberite več >>

Vse za podjetje