Plačane spletne ankete za študente

Študentje po vsem svetu se dandanes soočajo z mnogimi problemi pri upravljanju svojih financ, saj se stroški izobraževanja in študija žal nenehno večajo.
Plačane spletne ankete za študente

slika: http://www.iew.uzh.ch

Težava je še bolj zaostrena, če upoštevamo, da študentje nimajo lastnih prihodkov in so v veliki meri popolnoma odvisni od denarja, ki jim ga priskrbijo starši. Naslednji problem je pomanjkanje časa, da bi poleg študija opravljali še solidno plačano delo. A kakorkoli že, obstajajo mnoge službe, ki od vas ne bodo zahtevale veliko investiranja in vam bodo dobro plačale, četudi boste delali zgolj polovični delovni čas. Konstantno sodelovanje v spletnih anketah je zagotovo ena izmed omenjenih služb.  

Zaslužek preko plačanih spletnih anket

Plačane spletne ankete za študente so edinstven koncept, pri katerem študentje sodelujejo v številnih anketah, ki so vodene s strani pomembnejših podjetij. Študentje morajo zgolj odgovarjati na vprašanja, ki so zastavljena v anketah. Podjetja bodo na podlagi odgovorov lahko razumela, kako dober je njihov izdelek in kakšna je prihodnost na tržišču. Prav tako bodo razumeli, kako lahko povečajo kakovost njihovih izdelkov preko kreativnih študentskih predlogov. Za podjetja, ki se ukvarjajo s proizvajanjem izdelkov, je mlajša generacija največji potrošnik. Poslovanje in spremembe v teh podjetjih so v veliki meri odvisne od tega, kako bodo navdušili in pritegnili mladino. Kot udeleženec spletnih anket boste predstavljali mlado skupnost. Torej, vaše odločitve bodo nosile veliko odgovornost. Ko opravljate delo, ki je pomembno nekomu drugemu, pričakujte, da boste plačani dobro, na tak način pa si boste zagotovili tudi nekoliko boljšo finančno stabilnost. 

Čeprav je mnogo študentov zainteresirano za takšne vrste dela, imajo veliko napačnih predstav o plačanih anketah za študente. Mnoge skrbi, če je sploh dovolj anket, katere bi izpolnili. Odgovor na to vprašanje je seveda, saj je glede na podatke vsak dodanih na stotine anket. Torej, čeprav se ogromno ljudi udeležuje teh anket, so možnosti, da boste sodelovali tudi vi, kljub vsemu visoke. A v njih boste morali vložiti vse, kar znate ter ponuditi pravilne in kreativne predloge, da bi zadovoljili vaše delodajalce. Za opravljanje dela boste potrebovali le računalnik, internetno povezavo in nekaj znanja za opravljanje z internetom.  

Kako začeti? Registrirati se je potrebno na najbolj spoštovane panele plačanih anket, ki so na voljo na spletu. Seveda morate biti tudi stari dovolj. Običajno je starostna meja za opravljanje dela 18 let. Da bi zaslužili nekaj denarja, se boste morali prijaviti na več podjetij, ki ponujajo plačljive ankete. Za izpolnjevanje anket izkoristite prosti čas, ki vam je na voljo poleg študija.  

POZOR! Izjemno pomembno je, da se prepričate v to, da so plačane spletne ankete za študente legitimne in pristne! V primeru, da se ankete izkažejo za prevarantske, ne boste delali le zastonj, temveč boste izgubili tudi dragocen čas, ki bi ga lahko namenili študijskim obveznostim ali drugemu plačanemu delu. Najbolje je, da se o tem posvetujete z nekaterimi uveljavljenimi osebami na tem področju, da vam priskrbijo primerne napotke. Mnogi ljudje z reševanjem anket tedensko zaslužijo tudi do 300 ameriških dolarjev. 

 

Vir: Buzzle

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje