Playboy s seksi iPhone aplikacijo

Revije Playboy najverjetneje ni potrebno podrobneje predstavljati. Večina ljudi jo pozna kot revijo, ki vsak mesec pritegne z golimi fotografijami Playmate fotomodelov. Sedaj se lahko Playboy pohvali tudi s svojo iPhone aplikacijo, ki jo že že moč dobiti v App Store. A sramežljivci, ne bodite zaskrbljeni, ni golote.
Playboy s seksi iPhone aplikacijo

Le kako bi zgledal Playboy brez golote? (slika: techcrunch)

Namesto tega, aplikacija omogoča preprost dostop do nekaterih glavnih člankov v reviji, ki se seveda mesečno osvežujejo. Aplikacija je med hitrejšimi na področju prehajanja med različnimi področji. Pokaže nam, kdo je Playmate meseca, a na voljo so nam le predstavitev modela in nekateri podatki (ki nam jih Apple začuda pusti pregledovati) ter seveda serije seksi fotografije oblečenih(!) fotomodelov. Vsak Playmate si lasti tudi video posnetek o poteku fotografiranja, a seveda ponovno brez golote.

Namen aplikacije je, da uporabimo možnost preprostega nakupa nekaterih starejših številk revije. A funkcija, ki nam bi to omogočala, očitno ne bo na voljo do naslednje različice aplikacije, ki bo na voljo v kratkem. Ironično, če želimo kupiti ostale stvari iz Playboya, nas aplikacija prisili, da odsurfamo na internet. Seveda nas čaka opozorilo, da stran vsebuje vsebine, ki niso primerne za otroke pod 17 letom starosti. Ni potrebno posebej poudarjati, da lahko prav vsak uporabnik iPhona prebrska stran mimo opozorila.

Apple ima očitno velike težave z določanjem meje med tistim, kar je na meji okusnega in tistim, kar ni. Na primer, določene satirične aplikacije so zavrnjene, medtem ko aplikacija, katere osnovni namen je, da nam prikaže različne azijske “joške” (že samo ime aplikacije je Asian Boobs), pa je v redu. Tudi Mein Kampf z nacističnim logotipom lahko zlahka dobimo, a nekaj golote iz revije, ki slovi ravno po njej, je očitno preveč. Aplikacija je sicer na voljo za 1.99 dolarjev.

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje