Playboy s seksi iPhone aplikacijo

Revije Playboy najverjetneje ni potrebno podrobneje predstavljati. Večina ljudi jo pozna kot revijo, ki vsak mesec pritegne z golimi fotografijami Playmate fotomodelov. Sedaj se lahko Playboy pohvali tudi s svojo iPhone aplikacijo, ki jo že že moč dobiti v App Store. A sramežljivci, ne bodite zaskrbljeni, ni golote.
Playboy s seksi iPhone aplikacijo

Le kako bi zgledal Playboy brez golote? (slika: techcrunch)

Namesto tega, aplikacija omogoča preprost dostop do nekaterih glavnih člankov v reviji, ki se seveda mesečno osvežujejo. Aplikacija je med hitrejšimi na področju prehajanja med različnimi področji. Pokaže nam, kdo je Playmate meseca, a na voljo so nam le predstavitev modela in nekateri podatki (ki nam jih Apple začuda pusti pregledovati) ter seveda serije seksi fotografije oblečenih(!) fotomodelov. Vsak Playmate si lasti tudi video posnetek o poteku fotografiranja, a seveda ponovno brez golote.

Namen aplikacije je, da uporabimo možnost preprostega nakupa nekaterih starejših številk revije. A funkcija, ki nam bi to omogočala, očitno ne bo na voljo do naslednje različice aplikacije, ki bo na voljo v kratkem. Ironično, če želimo kupiti ostale stvari iz Playboya, nas aplikacija prisili, da odsurfamo na internet. Seveda nas čaka opozorilo, da stran vsebuje vsebine, ki niso primerne za otroke pod 17 letom starosti. Ni potrebno posebej poudarjati, da lahko prav vsak uporabnik iPhona prebrska stran mimo opozorila.

Apple ima očitno velike težave z določanjem meje med tistim, kar je na meji okusnega in tistim, kar ni. Na primer, določene satirične aplikacije so zavrnjene, medtem ko aplikacija, katere osnovni namen je, da nam prikaže različne azijske “joške” (že samo ime aplikacije je Asian Boobs), pa je v redu. Tudi Mein Kampf z nacističnim logotipom lahko zlahka dobimo, a nekaj golote iz revije, ki slovi ravno po njej, je očitno preveč. Aplikacija je sicer na voljo za 1.99 dolarjev.

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje