Playboy s seksi iPhone aplikacijo

Revije Playboy najverjetneje ni potrebno podrobneje predstavljati. Večina ljudi jo pozna kot revijo, ki vsak mesec pritegne z golimi fotografijami Playmate fotomodelov. Sedaj se lahko Playboy pohvali tudi s svojo iPhone aplikacijo, ki jo že že moč dobiti v App Store. A sramežljivci, ne bodite zaskrbljeni, ni golote.
Playboy s seksi iPhone aplikacijo

Le kako bi zgledal Playboy brez golote? (slika: techcrunch)

Namesto tega, aplikacija omogoča preprost dostop do nekaterih glavnih člankov v reviji, ki se seveda mesečno osvežujejo. Aplikacija je med hitrejšimi na področju prehajanja med različnimi področji. Pokaže nam, kdo je Playmate meseca, a na voljo so nam le predstavitev modela in nekateri podatki (ki nam jih Apple začuda pusti pregledovati) ter seveda serije seksi fotografije oblečenih(!) fotomodelov. Vsak Playmate si lasti tudi video posnetek o poteku fotografiranja, a seveda ponovno brez golote.

Namen aplikacije je, da uporabimo možnost preprostega nakupa nekaterih starejših številk revije. A funkcija, ki nam bi to omogočala, očitno ne bo na voljo do naslednje različice aplikacije, ki bo na voljo v kratkem. Ironično, če želimo kupiti ostale stvari iz Playboya, nas aplikacija prisili, da odsurfamo na internet. Seveda nas čaka opozorilo, da stran vsebuje vsebine, ki niso primerne za otroke pod 17 letom starosti. Ni potrebno posebej poudarjati, da lahko prav vsak uporabnik iPhona prebrska stran mimo opozorila.

Apple ima očitno velike težave z določanjem meje med tistim, kar je na meji okusnega in tistim, kar ni. Na primer, določene satirične aplikacije so zavrnjene, medtem ko aplikacija, katere osnovni namen je, da nam prikaže različne azijske “joške” (že samo ime aplikacije je Asian Boobs), pa je v redu. Tudi Mein Kampf z nacističnim logotipom lahko zlahka dobimo, a nekaj golote iz revije, ki slovi ravno po njej, je očitno preveč. Aplikacija je sicer na voljo za 1.99 dolarjev.

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje