Playboy s seksi iPhone aplikacijo

Revije Playboy najverjetneje ni potrebno podrobneje predstavljati. Večina ljudi jo pozna kot revijo, ki vsak mesec pritegne z golimi fotografijami Playmate fotomodelov. Sedaj se lahko Playboy pohvali tudi s svojo iPhone aplikacijo, ki jo že že moč dobiti v App Store. A sramežljivci, ne bodite zaskrbljeni, ni golote.
Playboy s seksi iPhone aplikacijo

Le kako bi zgledal Playboy brez golote? (slika: techcrunch)

Namesto tega, aplikacija omogoča preprost dostop do nekaterih glavnih člankov v reviji, ki se seveda mesečno osvežujejo. Aplikacija je med hitrejšimi na področju prehajanja med različnimi področji. Pokaže nam, kdo je Playmate meseca, a na voljo so nam le predstavitev modela in nekateri podatki (ki nam jih Apple začuda pusti pregledovati) ter seveda serije seksi fotografije oblečenih(!) fotomodelov. Vsak Playmate si lasti tudi video posnetek o poteku fotografiranja, a seveda ponovno brez golote.

Namen aplikacije je, da uporabimo možnost preprostega nakupa nekaterih starejših številk revije. A funkcija, ki nam bi to omogočala, očitno ne bo na voljo do naslednje različice aplikacije, ki bo na voljo v kratkem. Ironično, če želimo kupiti ostale stvari iz Playboya, nas aplikacija prisili, da odsurfamo na internet. Seveda nas čaka opozorilo, da stran vsebuje vsebine, ki niso primerne za otroke pod 17 letom starosti. Ni potrebno posebej poudarjati, da lahko prav vsak uporabnik iPhona prebrska stran mimo opozorila.

Apple ima očitno velike težave z določanjem meje med tistim, kar je na meji okusnega in tistim, kar ni. Na primer, določene satirične aplikacije so zavrnjene, medtem ko aplikacija, katere osnovni namen je, da nam prikaže različne azijske “joške” (že samo ime aplikacije je Asian Boobs), pa je v redu. Tudi Mein Kampf z nacističnim logotipom lahko zlahka dobimo, a nekaj golote iz revije, ki slovi ravno po njej, je očitno preveč. Aplikacija je sicer na voljo za 1.99 dolarjev.

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje