Po dobro poslovno idejo na počitnice v tujino

Dobre poslovne ideje se lahko domislite povsod, vendar od časa do časa pomaga, če pogledate novosti na tujih trgih. Tudi počitnice v tujini vam lahko pomagajo do nove poslovne ideje - morda bo za vas zadostovala že sprememba okolja.
Po dobro poslovno idejo na počitnice v tujino

Po dobro poslovno idejo na počitnice v tujino. (Vir slike: business-opportunities.biz)

Vsakodnevna rutina lahko poleni domišljijo delavnega podjetnika, zato je nujno, da si privoščite počitnice. Dobre ideje se pojavljajo tudi, ko ste izven poznanega okolja in še bolj, če se znajdete v tuji kulturi. Ko se podjetnik znajde zunaj svojega „varnega območja”, je s tem izpostavljen novim, inovativnim in zanimivim idejam ter priložnostim.

Eden izmed tistih, ki so dobili idejo na počitnicah, je tudi Avstralec Phil Barham. Z ženo Monico sta na vetrobranskem steklu avtomobila opazila smešno nalepko, ki je prikazovala narisano družino. Ko se je par vrnil domov, sta zakonca hitro skicirala serijo nalepk, ki prikazuje kako očetje pečejo na žaru, opravljajo hišna opravila, mamo in otroke pri različnih opravilih izven hiše, itd.

Avstralska različica ameriških nalepk, ki se imenujejo My Family nalepke so v Avstraliji postale hit, saj so jih v zadnjih dveh letih prodali preko 2 milijona.

Sedaj imate odličen izgovor, da zapustite pisarno in si privoščite dopust.

Vir: business-opportunities.biz

Oznake:

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje