Po jutru se dan pozna

Jutro je najbolj primeren čas v dnevu, da dokončate stvari. Veliko manj verjetnosti je namreč, da vas kdo zmoti, poleg tega pa imate na zalogi še veliko energije in volje. V nadaljevanju vam predstavljamo 5 korakov s katerimi si boste izboljšali jutra in poskrbeli, da bo dan bolj učinkovit.
Po jutru se dan pozna

Po jutru se dan pozna. (Vir slike: sxc.hu)

Kako bi radi preživeli svoja jutra? To vprašanje zahteva preudaren premislek, vendar ko se enkrat odločite lahko majhen ritual doseže velike stvari. Ko spremenite svoja jutra lahko spremenite svoje življenje!

1. Pazite na čas.

Vedno morate imeti pod kontrolo čas: kaj, kdaj, koliko, itd. Skozi celoten mesec si natančno beležite kdaj in koliko časa porabite za določena opravila. Marsikdaj se zgodi, da je podjetniku zjutraj težko vstati, ker dela pozno v noč, potem pa s pomočjo beleženja časa ugotovi, da zvečer sploh ne počne nič pametnega.

2. Predstavljajte si popolno jutro.

Vprašajte se, kakšno bi bilo moje popolno jutro?

Na primer: Jutro bi pričel s tekom, nato pojedel zdrav zajtrk v krogu družine in ko bi vsi zapustili dom bi se lotil pisanja knjige, saj je to moj osebni projekt, ki bi ga rad uresničil.

Še nekaj idej: branje, trening za triatlon, delo na umetniških projektih, pisanje strategije, branje znanstvenih člankov, spletni tečaj, itd.

3. Razmislite kako boste zadevo izpeljali.

Vaš dan je verjetno že tako polno zaseden, da si težko predstavljate kam bi stlačili še dodatne aktivnosti. Vendar zadeva ni tako zelo zahtevna – v kolikor boste zjutraj naredili nekaj pomembnih aktivnosti, boste čez dan toliko bolj učinkoviti pri drugih aktivnostih.

Ne pozabite si narediti urnika in si izračunati, kdaj morate iti v posteljo, da boste naslednje jutro dovolj spočiti.

4. Naj vam nova aktivnost postane rutina.

  • Z zgodnjim vstajanjem pričnite počasi, vsak dan 15 min prej.
  • Nadzorujte svoje zdravje – nove aktivnosti predstavljajo pritisk na telo, zato jejte zdravo.
  • Beležite svoj napredek.

5. Prilagodite se.

Vsake toliko časa razmislite, ali je potrebno omejite določene aktivnosti oz. jih zamenjati.

Vir: fastcompany.com

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje