Podajmo roko tistim, ki jo potrebujejo

December je čas, ko se ljudje veselimo obdarovanja in razvajanja, še posebej pa je to obdobje priljubljeno med otroci. A posledice zadnje gospodarske krize so močno vplivale na številne slovenske družine, ki si razvajanja preprosto ne morejo več privoščiti.
Podajmo roko tistim, ki jo potrebujejo

Podajmo roko tistim, ki jo potrebujejo (Image courtesy of stockimages at FreeDigitalPhotos.net)

Tu lahko nastopimo mi, in sicer s podporo katere izmed dobrodelnih organizacij, ki so nastale v zadnjih letih kot odgovor na čedalje hujšo revščino, s katero se soočajo premnogi prebivalci Slovenije. Poglejmo, kako lahko z majhnim prispevkom pomagamo tudi mi.

Božiček za en dan

Projekt “Božiček za en dan” je nastal po zgledu iz tujine, in sicer po južnoafriškem projektu “Santa Shoebox”, ki skrbi za obdarovanje revnik otrok. V naše kraje ga je prinesla Savina Goličnik in že v prvem letu s pomočjo dobrih ljudi obdarila 225 otrok. Do danes se je projekt razširil po celi Sloveniji in marsikdo se je že odločil, da bo obdaroval vsaj enega otroka. 

Kako lahko pomagamo? Postanemo lahko “Božiček za en dan” za izbranega otroka, ki ga najdemo na seznamu, objavljenem na spletni strani projekta. To pomeni, da pripravimo darilo, ga zavijemo v škatlo za čevlje ter se odpravimo na zbirno mesto:

  • v Lumpi park in
  • v centralno skladišče v Ljubljani. 

Več informacij >>

Zavod Anina zvezdica

Zavod Anina zvezdica že od ustanovitve leta 2010 dalje pomaga socialno ogroženim, kar izvaja s transparentnim modelom brez finančnih sredstev. To pomeni, da dobri ljudje ponudijo pomoč v obliki končnih dobrin in ne denarja.

Kako lahko pomagamo? Trenutno v organizaciji zavoda poteka božična akcija z naslovom “Podaj svojo dlan”, ki bo trajala do 24. decembra 2014. V okviru akcije lahko hrano darujete v naslednjih krajih: 

  • Ljubljana: pon, sre in pet 17.00-19.00
  • Hrastnik: čet 17.00-18.00
  • Trbovlje: sre 17.00-18.00
  • Zagorje: pet 16.30-17.30
  • Radovljica: čet 19.15-20.30
  • Duplica pri Kamniku: tor 8.30-10.00, pet 16.00-17.30
  • Murska Sobota: pet 16.00-19.00, sob 13.00-16.00
  • v vseh trgovinah Spar in InterSpar v Sloveniji

Več informacij >>

Botrstvo v Sloveniji

Projekt “Botrstvo v Sloveniji” je nastal z namenom izboljšanja kakovosti življenja tistim otrokom oz. mladostnikom, ki živijo v finančni stiski. Na ta način želijo ustvarjalci projekta zmanjšati socialno izključenost zaradi revščine in tako spodbuditi razvoj boljših pogojev za življenje otrok in mladostnikov. 

Projekt je popolnoma transparenten, saj organizatorji javno objavljajo podatke o številu udeleženih botrov in njihovih varovancev ter podatke o zbranih sredstvih in vseh stroških projekta.

Kako lahko pomagamo? Vsakdo, ki se odloči za pomoč, mesečno nameni 30 evrov ali več za izboljšanje življenja njegovega varovanca. 

Več informacij >>

Sladki nasmehi

Sladki nasmehi so dobrodelno društvo, za katerim stoji več kot 100 pekov, ki slovenskim otrokom v stiski s tortami rišejo nasmehe na obraz. Še posebej se osredotočajo na bolne in revne otroke ter otroke s posebnimi potrebami.

Kako lahko pomagamo? Pošljemo lahko sporočilo SMS s ključno besedo NASMEHI na številko 1919 in tako prispevamo 1 evro za neprecenljiv nasmeh na otroških obrazih. Pomagamo lahko tudi s peko tort, in sicer tako, da se včlanimo v društvo kot “tortopek”. 

Več informacij >>

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje