Podarimo slovensko otroško knjigo

Na žalost se vedno manj staršev, tet, stricev in prijateljev odloča, da bodo podarili knjigo. Če pa se že odločijo, pa v vsej tej poplavi tujih otroških knjig in e-knjig prav težko najdemo tisto našo, pravo knjigo za najmlajše.
Podarimo slovensko otroško knjigo

Podarimo Slovensko otroško knjigo (Vir slike: sxc.hu)

Slogan založbe Alba 2000 je pišemo, rišemo, beremo slovensko – prav zato smo se odločili, da bomo podprli slovenske avtorje in ilustratorje, tudi tiste, ki se šele prebijajo med najboljše, in jim tako omogočili, da njihova kreativnost pride tudi do naših otrok. Naši otroci pa bodo s tem pridobili dobro slovensko knjigo, čudovite ilustracije, zabavne in poučne pravljice, iz katerih se bodo veliko naučili skozi zgodbo ter mogoče celo dobili navdih, da enkrat sami postanejo pisatelji pravljic in podajo svoje znanje in veselje do knjig naprej.

Prav tega veselja do branja nam v zadnjem času primanjkuje in zato se borimo, da bomo Slovenci spet narod bralcev. Vse skupaj pa se prične pri podarjanju knjig našim otrokom. Ker želimo našim mladim bralcem omogočiti, da lahko vsak trenutek pridejo do želene knjige, smo se odločili odpreti prvo slovensko spletno knjigarno Alba 2000, ki je namenjena izključno otrokom.

V njej lahko najdete slikanice za najmlajše, otroške knjige in pravljice s poučnim sporočilom, otroške pesmice, ob katerih bodo otroci sladko zaspali, mladinske romane za lažje spopadanje s puberteto ter knjige za otroke s posebnimi potrebami.

Mi se ne bojimo reči bobu bob in ne izključujemo iz čudovitega sveta pravljic prav nikogar. Za nas rasa, spol, kultura, vera ipd. niso pomembni, pomembni so nasmejani obrazi in nadobudni bralci. Kajti preko knjige se otroci urijo v spominu, sproščajo, zabavajo, učijo brati in pisati, razvijajo domišljijo, motoriko, socialne stike, empatijo, govor in skrb.

Prav zaradi teh razlogov jim podarimo knjigo, pa ne katero koli – podarimo jim slovensko knjigo.

Vir: Alba 2000

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje