Podarimo slovensko otroško knjigo

Na žalost se vedno manj staršev, tet, stricev in prijateljev odloča, da bodo podarili knjigo. Če pa se že odločijo, pa v vsej tej poplavi tujih otroških knjig in e-knjig prav težko najdemo tisto našo, pravo knjigo za najmlajše.
Podarimo slovensko otroško knjigo

Podarimo Slovensko otroško knjigo (Vir slike: sxc.hu)

Slogan založbe Alba 2000 je pišemo, rišemo, beremo slovensko – prav zato smo se odločili, da bomo podprli slovenske avtorje in ilustratorje, tudi tiste, ki se šele prebijajo med najboljše, in jim tako omogočili, da njihova kreativnost pride tudi do naših otrok. Naši otroci pa bodo s tem pridobili dobro slovensko knjigo, čudovite ilustracije, zabavne in poučne pravljice, iz katerih se bodo veliko naučili skozi zgodbo ter mogoče celo dobili navdih, da enkrat sami postanejo pisatelji pravljic in podajo svoje znanje in veselje do knjig naprej.

Prav tega veselja do branja nam v zadnjem času primanjkuje in zato se borimo, da bomo Slovenci spet narod bralcev. Vse skupaj pa se prične pri podarjanju knjig našim otrokom. Ker želimo našim mladim bralcem omogočiti, da lahko vsak trenutek pridejo do želene knjige, smo se odločili odpreti prvo slovensko spletno knjigarno Alba 2000, ki je namenjena izključno otrokom.

V njej lahko najdete slikanice za najmlajše, otroške knjige in pravljice s poučnim sporočilom, otroške pesmice, ob katerih bodo otroci sladko zaspali, mladinske romane za lažje spopadanje s puberteto ter knjige za otroke s posebnimi potrebami.

Mi se ne bojimo reči bobu bob in ne izključujemo iz čudovitega sveta pravljic prav nikogar. Za nas rasa, spol, kultura, vera ipd. niso pomembni, pomembni so nasmejani obrazi in nadobudni bralci. Kajti preko knjige se otroci urijo v spominu, sproščajo, zabavajo, učijo brati in pisati, razvijajo domišljijo, motoriko, socialne stike, empatijo, govor in skrb.

Prav zaradi teh razlogov jim podarimo knjigo, pa ne katero koli – podarimo jim slovensko knjigo.

Vir: Alba 2000

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje