PODIM Challenge: najuglednejši zmenek s top investitorji

Avtor — 07.04.2014
Kaj se zgodi, ko v Maribor na konferenco PODIM pripotujejo vidni vlagatelji iz Londona, Münchna, Dunaja, Pordenoneja in Sofije, pripravljeni, da spoznajo in investirajo v pet obetavnih start-upov iz regije?
PODIM Challenge: najuglednejši zmenek s top investitorji

PODIM Challenge: najuglednejši zmenek s top investitorji (Vir slike: PODIM)

Začne se najuglednejši zmenek z investitorji PODIM Challenge, ki bo v sredo, 14. maja 2014, na prvi dan ene največjih podjetniških konferenc v osrednji Evropi PODIM, zagotovil izjemno priložnost za vse podjetnike, ki iščete naložbo tveganega kapitala, mentorstvo vrhunskih strokovnjakov in neomejene priložnosti za mreženje.

Do 25. aprila 2014 je čas za prijave, med katerimi bodo izbrali pet obetavnih startup podjetij iz regije in jim na glavnem odru konference PODIM zagotovili 5-minutno predstavitev pred uglednimi investitorji in člani žirije PODIM Challenge.

Nagradni paket za izbranih pet startup kandidatov (poleg predstavitve investitorjem) vsebuje:

  • zasebno mentorstvo (1:1) z izbranim investitorjem oziroma članom žirije PODIM Challenge,
  • brezplačno udeležbo na celodnevni delavnici Running Lean z Ash Maurya – ikono filozofije vitkosti in avtorjem na Amazon.com najbolje prodajane knjige Running Lean,
  • vavčer za 5.000 € vreden dizajn aplikacije, izdelka ali celostne grafične podobe podjetja, ki ga enemu od petih kandidatov podarjata GigoDesign in dizajn pospeševalnik DsgnFwd.

Če želite s pravim investicijskim partnerjem uresničiti svoje podjetniške sanje ne odlašajte in se prijavite! Zadnji rok za prijavo je 25. april 2014.

Izbrane projekte bomo povabili na osebni razgovor (tujce preko skype konference). Pet izbranih ekip bo nato deležno še intenzivnega treninga, da boste resnično blesteli na odru!

PODIM 2014, intenzivna mednarodna podjetniška izkušnja

Sicer pa si oglejte zanimiv program letošnje konference v katerem bomo kresali mnenja, iskali odgovore in reševali dileme, s katerimi se podjetniki srečujejo na vrtoglavem vlakcu smrti in zabave. PODIM se bo odvijal 14. in 15. maja v Mariboru, v Hotelu Habakuk.

Če si v svojih koledarjih še niste rezervirali 14. in 15. maja, storite to čim prej, saj boste na letošnji konferenci deležni presežkov. Zapomnili si jo boste po odličnih govorcih, okroglih mizah in delavnicah, možnosti predstavitve domačim in tujim investitorjem, mreženju z uspešnimi posamezniki, svečani prireditvi Start:up leta 2014 in vznemirljivi tematski zabavi.

Število mest na konferenci je omejeno na 500 udeležencev. Vstopnice za PODIM so vsako leto razprodane.

Vir: PODIM