Podjetja izkoriščajo poletni premor za izobraževanje

Avtor — 03.08.2013
Podjetje SAOP, ki je med vodilnimi ponudniki izobraževanj za vodenje poslovanja, se že 10 let srečuje s povečevanjem slušateljev seminarjev, ki potekajo v poletnih mesecih. Kljub vročini pa imajo letos za skoraj petino več slušateljev kot lani.
Podjetja izkoriščajo poletni premor za izobraževanje

Podjetja izkoriščajo poletni premor za izobraževanje. (Vir slike: SAOP)

Uporabniki poslovnih računalniških programov neprestano dopolnjujejo znanje o vodenju poslovanja in zakonskih spremembah ter o zmožnostih samih programov z vidika izboljšav in inovacij v poslovnih procesih. Podjetje SAOP, ki je tudi partner Zavoda mladi podjetnik, v svoji skrbi za uporabnike že dobro desetletje prireja prilagojene poletne seminarje, s katerimi organizacije izboljšujejo kompetence zaposlenih. Letošnji seminarji tako prinašajo aktualne vsebine s področij, kot so knjigovodstvo, plače, kadrovanje, trgovina in nabave.

SAOP-ove seminarje je v juliju obiskalo 344 udeležencev, do konca poletja pa bo sodeč po prijavah skupno 505 udeleženih, kar je dobrih 19 odstotkov več kot v letu 2012.

“SAOP v nasprotju z večino velikih izobraževalnih hiš, ki poleti nimajo razpisanih terminov za izobraževanje, ponovno dokazuje, da so poletna izobraževanja aktualna in dobro obiskana,“ je izpostavila Jana Štolfa, vodja izobraževanj v podjetju SAOP. Anketa, ki jo v podjetju stalno izvajajo med udeleženci seminarjev kaže, da se uporabniki poletnih seminarjev udeležijo zaradi uporabnih in aktualnih vsebin ter zato, ker imajo v poletnih mesecih več časa za izobraževanje. SAOP zelo veliko vlaga v inovacije ter razvoj novih rešitev in funkcionalnosti, ki jih uporabniki zaradi pomanjkanja časa med letom ne utegnejo spoznati in izkoristiti pri poslovanju.

“Prednost naših izobraževanj je predvsem v tem, da so vsebinsko prilagojena potrebam uporabnikov, po drugi strani pa jim za zelo dostopno ceno omogočajo dopolnitev poznavanja poslovnih programov iCenter in miniMAX,“ je še pojasnila Jana Štolfa. Plačajo namreč le eno kotizacijo, s katero lahko neomejeno število zaposlenih obišče neomejeno število seminarjev.

Poseben poudarek letošnjih izobraževanj je na posodobitvi in pocenitvi poslovanja SAOP-ovih programov preko brezpapirnega poslovanja in ostalih naprednih funkcij, ki jih ponujata miniMAX in iCenter. Podjetje sicer v poletnem času izvaja še druge seminarje, ki niso vključeni v paket poletnih seminarjev. Gre za ponovitev seminarjev za novo DDV zakonodajo ter spletne seminarje za polletno poročanje za javni sektor in obrazce REK.

Več informacij o vsebini in izvajanju Poletnih seminarjev je na voljo na spletnih straneh: miniMAX in iCenter.

Vir: SAOP

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP svetovanje

MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje. Preberite več >>

Pravno svetovanje

Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje. Preberite več >>

Vabljeni na MP delavnico: Facebook oglaševanje

Vabljeni na MP delavnico: Facebook oglaševanje

Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane le pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo s pravim pristopom velik potencial. Preberite več >>

Vse za podjetje