Podjetja za katera ne potrebujete dosti sredstev

Mnogim zaradi recesije grozi izguba službe, zato iščejo načine, kako bi še lahko zaslužili. Čeprav prevladuje mnenje, da to ni pravi čas za ustanovitev podjetja, lahko to vseeno uspe, če se stvari lotite pravilno. Eden izmed načino za uspeh je ustanovitev majhnega domačega podjetja za katerega se ne potrebuje veliko sredstev.
Podjetja za katera ne potrebujete dosti sredstev

Podjetje se da ustanoviti tudi z malo sredstvi.

Preberite si nekaj idej za podjetja za ustanovitev katerih ni potrebno veliko časa in denarja:

Dostava, voznik: Podjetja vseh vrst, posebno v večjih mestih, skoraj vsakodnevno potrebujejo dostavo različnih stvari. Natisnite nekaj letakov, zaračunajte manj in posel vam bo stekel.

Prodaja prek eBaya: Dobro se da zaslužiti s kupovanjem stvari na razprodajah, ki jih nato po višji ceni prodate preko spletnih dražb na eBayu. Lotite se lahko prodaje avtomobilskih delov ali katere druge stvari na katero se spoznate.

Čiščenje: Čiščenje domov in poslovnih prostorov je preizkušen domači posel, ki lahko pripelje tudi do bolj donosnih pogodb. Začetni stroški so zelo majhni.

Prepisovanje besedil: Zdravniki in odvetniki dostikrat potrebujejo tovrstne storitve.

Pomivanje oken, čiščenje bazenov, odstranjevanje snega: Za začetek opravljanja tovrstnih storitev ne potrebujete veliko sredstev in časa. Skrivnost uspeha je ponudba storitev po nižjih cenah od konkurence.

Varovanje domačih živali, hiš: Delo sicer ne prinese veliko denarja, a je prijeten način dodatnega zaslužka.

Vleka: Če imate v lasti tovornjak lahko z nekaj oglaševanja dobite naročila za odvoz odpadnega materiala.

Samostojni prodajni zastopnik: Nekatera podjetja najamejo zunanje prodajne zastopnike, da spravijo njihove izdelke v trgovine in urejajo njihov proizvodni program. Tovrstne storitve lahko opravljate za več različnih podjetij hkrati.

Vrtnar: To je predvsem sezonsko delo po katerem se najbolj povprašuje spomladi in poleti, ter jeseni, za odstranjevanje odpadlega listja.

Varovanje otrok: Če ste odgovorni in strpni ne boste dolgo iskali družine, ki potrebuje tovrstne storitve. Tudi tu ne potrebujete dosti začetnega kapitala.

Če imate kakšno posebno znanje, npr. tujih jezikov ali znate popraviti avto, ga prav tako lahko vnovčite. To je le nekaj primerov, ki naj vam bodo v pomoč pri iskanju prave ideje.

 

 

Vir: UsaToday

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje