Podjetje Celtra finalist American Business Awards

Podjetje Celtra, ki ima korenine v Sloveniji ima upravo sicer v Bostonu v ZDA, vendar ima raziskovalni oddelek v Sloveniji, natančneje v Ljubljani na Kongresnem trgu. Prav tako ima pisarni še v New Yorku in v Las Angelesu.
Podjetje Celtra finalist American Business Awards

Podjetje Celtra je razglašeno za finalista 2012 American Business Awards. (Vir slike: Celtra)

Ker je Slovenija premajhen trg za tako tehnološko inovativno podjetje je že od samega začetka prisotno na ameriškem trgu. Doma pa je ostal celotni razvoj lastnega produkta.

Celtra se ukvarja z medijskim oglaševanjem: razvija tehnologijo za prikazovanje interaktivnih oglasov na mobilnih telefonih, omogoča izdelavo ter serviranje oglasov na mobilne spletne portale oziroma mobilne aplikacije. Podjetje se je na trgu mobilnega oglaševanja uveljavilo s svojo prilagodljivo in uporabniku prijazno platformo AdCreator. V zadnjem letu pa so zaradi tehnoloških prednosti postali vodilni svetovni ponudnik na tem področju. Podjetje je bilo včeraj razglašeno za finalista najbolj inovativnih tehnoloških podjetij v kategoriji do 100 zaposlenih s strani The 2012 American Business Awards.

Zakaj ravno Celtra?

Podjetje je pionir na področju oglaševanja blagovnih znamk preko mobilnih telefonov, ki premika meje tehnologije, da zagotavlja bolj preprosto uporabo in večje doživetje za uporabnika. »Biti razglašen za finalista The 2012 American Business Awards je potrditev za našo edinstveno platformo AdCreator…« pravi Mihael Mikek soustanovitelj in direktor podjetja Celtra.

Čestitke

Finalisti so bili izbrani iz bazena 140 podjetij iz celega sveta, nagrajenci pa bodo znani do 25. maja 2012.

Čestitke mladi ekipi razvojnega oddelka podjetja Celtra!

Vir: celtra.com

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje