Podjetje Celtra finalist American Business Awards

Podjetje Celtra, ki ima korenine v Sloveniji ima upravo sicer v Bostonu v ZDA, vendar ima raziskovalni oddelek v Sloveniji, natančneje v Ljubljani na Kongresnem trgu. Prav tako ima pisarni še v New Yorku in v Las Angelesu.
Podjetje Celtra finalist American Business Awards

Podjetje Celtra je razglašeno za finalista 2012 American Business Awards. (Vir slike: Celtra)

Ker je Slovenija premajhen trg za tako tehnološko inovativno podjetje je že od samega začetka prisotno na ameriškem trgu. Doma pa je ostal celotni razvoj lastnega produkta.

Celtra se ukvarja z medijskim oglaševanjem: razvija tehnologijo za prikazovanje interaktivnih oglasov na mobilnih telefonih, omogoča izdelavo ter serviranje oglasov na mobilne spletne portale oziroma mobilne aplikacije. Podjetje se je na trgu mobilnega oglaševanja uveljavilo s svojo prilagodljivo in uporabniku prijazno platformo AdCreator. V zadnjem letu pa so zaradi tehnoloških prednosti postali vodilni svetovni ponudnik na tem področju. Podjetje je bilo včeraj razglašeno za finalista najbolj inovativnih tehnoloških podjetij v kategoriji do 100 zaposlenih s strani The 2012 American Business Awards.

Zakaj ravno Celtra?

Podjetje je pionir na področju oglaševanja blagovnih znamk preko mobilnih telefonov, ki premika meje tehnologije, da zagotavlja bolj preprosto uporabo in večje doživetje za uporabnika. »Biti razglašen za finalista The 2012 American Business Awards je potrditev za našo edinstveno platformo AdCreator…« pravi Mihael Mikek soustanovitelj in direktor podjetja Celtra.

Čestitke

Finalisti so bili izbrani iz bazena 140 podjetij iz celega sveta, nagrajenci pa bodo znani do 25. maja 2012.

Čestitke mladi ekipi razvojnega oddelka podjetja Celtra!

Vir: celtra.com

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje