Podjetji SAOP d.o.o. in RESULT d.o.o. iščeta nove sodelavce

Avtor — 14.01.2015
Kljub ne ravno idealnim gospodarskim razmeram se več slovenskih podjetij razvija in raste. Med njima sta tudi podjetji SAOP d.o.o. in RESULT d.o.o., ki iščeta nove sodelavce na področju programiranja ter poslovne inteligence in podatkovnih baz.
Podjetji SAOP d.o.o. in RESULT d.o.o. iščeta nove sodelavce

Podjetji SAOP d.o.o. in RESULT d.o.o. iščeta nove sodelavce (Vir slike: BigStockPhoto.com)

SAOP d.o.o.

Podjetje SAOP d.o.o., ki uspešno deluje na področju celovitih poslovnih in informacijskih rešitev, zaradi povečanja obsega poslovanja išče nove sodelavce. Prosta delovna mesta so na voljo v Ljubljani in Šempetru pri Gorici.

Najboljšim kandidatom ponujajo priložnost na delovnem mestu: razvijalec programer (m/ž).

K sodelovanju vabijo izkušene strokovnjake, ki odlično razumejo koncepte programiranja, uživajo v implementaciji zahtevnih nalog in se radi spoprimerjo s kompleksnimi izzivi. Iščejo tako tiste, ki imajo raje razvijanje na področju “front-end”, kot tiste, ki se dobro počutijo po celotnem “stacku”. Najraje imajo .NET, specifično ASP.NET MVC, ampak verjamejo, da se je vsak dober razvijalec sposoben naučiti novih jezikov programiranja.

Več informacij o delovnem mestu >>

RESULT d.o.o.

Podjetje RESULT d.o.o. k sodelovanju vabi več ambicioznih in sposobnih sodelavcev na področju poslovne inteligence in podatkovnih baz.

Če imate VII. ali VI. stopnjo elektrotehniške, računalniške ali druge ustrezne tehnične smeri in najmanj eno leto delovnih izkušenj ter se odlikujete v:

  • poznavanju relacijskih baz: ORACLE, MS SQL, DB2 in ustreznih proceduralnih programskih jezikov, orodij in optimizaciji poizvedb;
  • poznavanju orodij za poslovno inteligenco (Oracle BI EE, BIView, QlikView, Cognos);
  • obvladovanju orodij in postopkov ETL;
  • kreiranju in upravljanju podatkovnih skladišč s poudarkom na dimenzijskem modeliranju, optimizaciji in normalizaciji;
  • aktivnem znanju slovenščine in angleščine;

vas vabijo, da se jim oglasite. 

Prednost: znanje nemškega jezika in sposobnost za delo v večjih timih.

Vabijo tako kandidate z dobrim poznavanjem poslovnih procesov in izkušnjami pri vodenju projektov, kakor tudi začetnike z ustreznim tehničnim predznanjem.

Več informacij o delovnem mestu >>


Oznake: , , ,