Podjetnik rosnih 13 let

Anshul Samar je v marsikaterem pogledu nenavaden najstnik. S svojim, pred kratkim ustanovljenim, podjetjem Elementeo želi mladim na zabaven način približati kemijo.
Podjetnik rosnih 13 let

Karta, ki predstavlja element žveplo (S).

Anshul pravi, da so učbeniki zelo dolgočasni in velikokrat razlog, da je določen predmet nezanimiv. S svojo stranjo  Elementeo želi učencem približati periodični sistem kemijskih elementov. Pravzaprav gre za fizični izdelek, za družabno igro s kartami. Kdorkoli je igral ali pa pozna svetovno uspešnico  Magic The Gathering bo razumel koncept. Kupček kart je sestavljen iz različnih kemijskih elementov, spojin in katalizatorjev. Vsaka karta ima unikatno risbo, ki tako ali drugače predstavlja posamezni element. Igralci si sestavijo vojsko in nasprotnika poizkusijo premagati z zbijanjem njegovega IQ-ja. Za primer: z elementom kisik napadete nasprotnikovo karto železa in s tem ustvarite rjo. Kisik v tem primeru zmaga.

Zaenkrat mladi up podjetništva čaka na prvih 2.500 naročil ali zadosten začetni kapital.

Zagotovo prijetnejši način učenja zelo turobnega periodičnega sistema kemijskih elementov, ki pa je lahko zgolj dopolnilo osnovnim učbenikom.

Vir:  VentureBeat

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje