Podjetnik rosnih 13 let

Anshul Samar je v marsikaterem pogledu nenavaden najstnik. S svojim, pred kratkim ustanovljenim, podjetjem Elementeo želi mladim na zabaven način približati kemijo.
Podjetnik rosnih 13 let

Karta, ki predstavlja element žveplo (S).

Anshul pravi, da so učbeniki zelo dolgočasni in velikokrat razlog, da je določen predmet nezanimiv. S svojo stranjo  Elementeo želi učencem približati periodični sistem kemijskih elementov. Pravzaprav gre za fizični izdelek, za družabno igro s kartami. Kdorkoli je igral ali pa pozna svetovno uspešnico  Magic The Gathering bo razumel koncept. Kupček kart je sestavljen iz različnih kemijskih elementov, spojin in katalizatorjev. Vsaka karta ima unikatno risbo, ki tako ali drugače predstavlja posamezni element. Igralci si sestavijo vojsko in nasprotnika poizkusijo premagati z zbijanjem njegovega IQ-ja. Za primer: z elementom kisik napadete nasprotnikovo karto železa in s tem ustvarite rjo. Kisik v tem primeru zmaga.

Zaenkrat mladi up podjetništva čaka na prvih 2.500 naročil ali zadosten začetni kapital.

Zagotovo prijetnejši način učenja zelo turobnega periodičnega sistema kemijskih elementov, ki pa je lahko zgolj dopolnilo osnovnim učbenikom.

Vir:  VentureBeat

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje