Podjetnik rosnih 13 let

Anshul Samar je v marsikaterem pogledu nenavaden najstnik. S svojim, pred kratkim ustanovljenim, podjetjem Elementeo želi mladim na zabaven način približati kemijo.
Podjetnik rosnih 13 let

Karta, ki predstavlja element žveplo (S).

Anshul pravi, da so učbeniki zelo dolgočasni in velikokrat razlog, da je določen predmet nezanimiv. S svojo stranjo  Elementeo želi učencem približati periodični sistem kemijskih elementov. Pravzaprav gre za fizični izdelek, za družabno igro s kartami. Kdorkoli je igral ali pa pozna svetovno uspešnico  Magic The Gathering bo razumel koncept. Kupček kart je sestavljen iz različnih kemijskih elementov, spojin in katalizatorjev. Vsaka karta ima unikatno risbo, ki tako ali drugače predstavlja posamezni element. Igralci si sestavijo vojsko in nasprotnika poizkusijo premagati z zbijanjem njegovega IQ-ja. Za primer: z elementom kisik napadete nasprotnikovo karto železa in s tem ustvarite rjo. Kisik v tem primeru zmaga.

Zaenkrat mladi up podjetništva čaka na prvih 2.500 naročil ali zadosten začetni kapital.

Zagotovo prijetnejši način učenja zelo turobnega periodičnega sistema kemijskih elementov, ki pa je lahko zgolj dopolnilo osnovnim učbenikom.

Vir:  VentureBeat

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje