BLOG MARKETING DELAVNICA

Podjetnik zaprl vrata kriminalu

Pred nekaj leti je Greg Whisenant nevede odprl vrata svojega stanovanjskega bloka kriminalcu in rezultati so bili katastrofalni. Kar lepo število njegovih sosedov je bilo oropanih. Njegova napaka ga je navdihnila in ustvaril je spletno stran, ki deli informacije z lokalno policijo. Razvila se je v eno izmed najhitreje rastočih kartografskih storitev v ZDA.
Podjetnik zaprl vrata kriminalu

(slika: http://www.business-opportunities.biz)

Lastnik strani CrimeReports.com pravi, da nikoli ni bil pretirano zaskrbljen zaradi svoje varnosti in se ni bojeval proti kriminalu. A poizkusil je in vsi so bili navdušeni. Sprva je njegova spletna stran služila kot dovršen email sistem, ki je mestni upravi omogočal, da pošilja lokalizirana opozorila članom, ki so se prijavili v sistem. Policijski oddelki so se lahko registrirali zastonj. 

Danes CrimeReports z lokalnimi kriminalnimi kartografskimi podatki oskrbuje kar 750 policijskih oddelkov, ki vključujejo mesta kot sta San Francisco in Boston ter celotni državi Maryland in Utah.  

Člani mesečno plačujejo od 100 do 200 dolarjev za podatke o umorih, vlomih, krajah avtomobilov in drugih kriminalnih dejanjih, ki se nanašajo na njihovo območje. Podjetje ima celo priročno iPhone aplikacijo in ponuja policijske notranje analitike za dodatno mesečno ceno od 300 do 1000 dolarjev. 

 

Vir: Business Opportunities

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje