Podjetnik zaprl vrata kriminalu

Pred nekaj leti je Greg Whisenant nevede odprl vrata svojega stanovanjskega bloka kriminalcu in rezultati so bili katastrofalni. Kar lepo število njegovih sosedov je bilo oropanih. Njegova napaka ga je navdihnila in ustvaril je spletno stran, ki deli informacije z lokalno policijo. Razvila se je v eno izmed najhitreje rastočih kartografskih storitev v ZDA.
Podjetnik zaprl vrata kriminalu

(slika: http://www.business-opportunities.biz)

Lastnik strani CrimeReports.com pravi, da nikoli ni bil pretirano zaskrbljen zaradi svoje varnosti in se ni bojeval proti kriminalu. A poizkusil je in vsi so bili navdušeni. Sprva je njegova spletna stran služila kot dovršen email sistem, ki je mestni upravi omogočal, da pošilja lokalizirana opozorila članom, ki so se prijavili v sistem. Policijski oddelki so se lahko registrirali zastonj. 

Danes CrimeReports z lokalnimi kriminalnimi kartografskimi podatki oskrbuje kar 750 policijskih oddelkov, ki vključujejo mesta kot sta San Francisco in Boston ter celotni državi Maryland in Utah.  

Člani mesečno plačujejo od 100 do 200 dolarjev za podatke o umorih, vlomih, krajah avtomobilov in drugih kriminalnih dejanjih, ki se nanašajo na njihovo območje. Podjetje ima celo priročno iPhone aplikacijo in ponuja policijske notranje analitike za dodatno mesečno ceno od 300 do 1000 dolarjev. 

 

Vir: Business Opportunities

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje