Podjetniški center CEED Slovenija vabi mlade podjetnike k vpisu v program CEED Top Class 2008/2009

Avtor — 25.09.2008
Podjetniški center že dve leti izvaja program Top Class, kjer vsako leto poveže izbrano skupino uspešnih in prepoznavnih podjetnikov s skupino mladih podjetnikov (starih do 35 let), ki so izkazali visok potencial rasti in so mednarodno usmerjeni.
Podjetniški center CEED Slovenija vabi mlade podjetnike k vpisu v program CEED Top Class 2008/2009

Izkušeni in znani managerji so tukaj vaši mentorji.

V programu mladi podjetniki pridobijo »know-how«, mreženje in mentorstvo iz vrst izkušenih slovenskih podjetnikov, s pridobljenimi znanji in sklenjenimi prijateljstvi pa pospešujejo rast svojih podjetij. Usposabljanje poteka z vrhunskimi strokovnjaki s področij podjetniške rasti, financiranja rasti in širitve na nove trge ter z uveljavljenimi slovenskimi podjetniki (Zoran Janković, Matjaž Gantar, Janez Škrabec, Branko Drobnjak, Bogdan Pušnik, Sandi Češko), ki so svoja znanja odlično prenesli v prakso.

Podjetniški center CEED Slovenija spodbuja ustvarjalno mišljenje in podjetniški razvoj ter v program 2008/2009 vabi novo generacijo mladih podjetnikov, da bi spodbudili rast njihovih podjetij ter jim preko mreženjskih dogodkov odprli vrata v podjetniški svet.

Več informacij o razpisu in prijavah dobite na spletni strani www.ceed-slovenia.org.

Jugoslav Petković iz podjetja Domenca, član programa CEED Top Class:

»Program CEED Top Class je na prvem mestu prijetno druženje z brihtnimi ljudmi, takoj za tem pa zelo koristen vir izkušenj iz prve roke. Mentorstva, še posebej pa usposabljanja v okviru podjetniških delavnic, so izvrstna priložnost, da podjetnik dobi odgovore na svoja vprašanja, hkrati pa pogleda v prihodnost svojega poslovanja in spozna, s kakšnimi težavami se bo spopadal v naslednjih fazah razvoja podjetja.«