Podjetniški Forum 100% Start:up

Avtor — 21.10.2013
Ta mesec bo v Tehnološkem parku Ljubljana potekal podjetniški Forum 100% Start:up, kjer bodo izkušeni startup podjetniki predstavili svoje izkušnje z lansiranjem produktov na globalne trge. Na forumu bodo predstavljeni tudi različni načini za globalno lansiranje produkta.
Podjetniški Forum 100% Start:up

Podjetniški Forum 100% Start:up. (Vir slike: startup.si)

Forum je namenjen vsem, ki:

  • razmišljajo o drznih idejah, novih konceptih in bi radi na svoj način spremenili svet ali realizirali svoje nore ideje.
  • imajo odlične novosti in bi jih radi komercializirali, pa ne vedo kako.
  • razmišljajo o ustanovitvi podjetja
  • so že zagnali svoja podjetja, iščejo rešitve za probleme s katerimi se soočajo, bi radi spoznali enako misleče ali si zgolj želijo še kanček dodatne inspiracije.
  • iščejo nove investicijske priložnosti.
  • delujejo v podpornem okolju za podjetništvo
  • jih zanima podjetništvo.

Gosti foruma, ki prihajajo iz vrst startup podjetnikov, investitorjev in aktivnih članov podjetniškega ekosistema, bodo predstavili izkušnje z različnimi načini lansiranja svojih produktov v globalno orbito. V okviru tega bosta Cruwdfunding predstavila Luka Piškorič, soustanovitelj inciativ Slovenia Coworking in Crowdfunding.si ter Staš Stankovič, Lumu. O izkušnjah s pospeševalniki bodo govorili: Aleskander Vojnovič (SeedCamp), Davorin Gabrovec, Databox (TechStart Boston), Matic Bitenc, Toshl (500startups) in Darko Bodnaruk, Trigeminus (ITIME+ pospeševalnik idej). Katerih dogodkov in konferenc se udeležiti in zakaj pa bodo predstavili: Matej Zalar, Visionect, Jure Mikuž, RSG Kapital, Dejan Romih, MountVacation, Kristjan Košič, ADORA, Andraž Tori, Zemanta in Ivan Brezak Brkan, Netokracija.

Tekmovanje za Start:up leta

Na forumu bo najavljen tudi sedmi krog nacionalnega tekmovanja zagonskih podjetij – Start:up leta. Že tradicionalno je tekmovanje Start:up leta povezano s pridobitvijo zagonske subvencije P2 Slovenskega podjetniškega sklada. Na tekmovanju si lahko pridobite do 25 od skupno 100 možnih točk v okviru razpisa P2. Tekmovanje Start:up leta se izvaja v partnerstvu z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo, Slovenskim podjetniškim skladom in Javno agencijo SPIRIT Slovenija kot promocijskim partnerjem.

Vir: startup.si

Oznake: , , ,
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>