Video: Podjetniški pospeševalnik Wayra vabi v svoje vrste

Podjetniški pospeševalnik Wayra, ki je pod svoje okrilje že sprejel nekaj slovenskih startupov, ponovno odpira svoja vrata. Do 23. februarja bodo iskali podjetnike ali ekipe z zanimivimi poslovnimi idejami, ki imajo željo postati del te velike podjetniške družine.
Video: Podjetniški pospeševalnik Wayra vabi v svoje vrste

Podjetniški pospeševalnik Wayra vabi v svoje vrste (Vir slike: siliconkarne.com)

Lani smo poročali o tem, da je pospeševalnik Wayra v svoje vrste sprejel kar tri slovenske startupe – podjetja JollyDeck, Peekster in iHelp, ki so premagala izjemno hudo konkurenco, leto poprej pa se je v južnoameriški podjetniški pospeševalnik v lasti Telefonice uvrstilo še eno slovensko startup podjetje – 2ndSight (več v novički: Wayra odprtih rok sprejel slovenski 2ndSight).

Tudi letos Wayra priložnost ponuja novim podjetnikom ali podjetniškim ekipam, ki ustrezajo naslednjim pogojem: iščejo projekte, ki so v začetni fazi razvoja, s področja tehnoloških inovacij, ki imajo potencial za rast in razširitev na svetovne trge in ki imajo premišljeno izdelan poslovni načrt.

V zameno za denarna sredstva zahtevajo, da je ekipa popolnoma predana projektu, saj so njihovi vložki, ne le denarni, zelo visoki, vsakemu startup podjetju namreč namenijo veliko pozornosti in individualnega obravnavanja.

V kolikor vas mika, da bi tudi vi preizkusili svojo srečo, imate še do 23. februarja čas, da se prijavite v Wayro.

13. februarja bodo v Ljubljani predavali strokovnjaki iz Wayre!

Iniciativa Start:up Slovenija bo v sodelovanju z Wayra CEE 13. februarja 2014 organizirala edinstven dogodek na katerem bodo sodelovali izjemni mednarodni strokovnjaki ekipe Wayra CEE.

KDAJ: Četrtek, 13. februar 2014, ob 16.00

KJE: Tehnološki park Ljubljana, Tehnološki park 19, stavba B, konferenčna soba

VEČ: Več informacij najdete na povezavi >>

Priporočamo tudi ogled kratkega videoposnetka, ki vam bo natančneje pojasnil, kaj Wayra sploh je:

YouTube

Pomembni roki – Wayra:

  • Rok za prijavo: 23.2.2014
  • Ocenjevanje prijav: do 11.3.2014
  • Ožji izbor: do 21.3.2014
  • Končni izbor: 28.3.2014
  • Selitev v Wayro CEE: začetek aprila 2014
Vir: Wayra
Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje