Video: Podjetniški pospeševalnik Wayra vabi v svoje vrste

Podjetniški pospeševalnik Wayra, ki je pod svoje okrilje že sprejel nekaj slovenskih startupov, ponovno odpira svoja vrata. Do 23. februarja bodo iskali podjetnike ali ekipe z zanimivimi poslovnimi idejami, ki imajo željo postati del te velike podjetniške družine.
Video: Podjetniški pospeševalnik Wayra vabi v svoje vrste

Podjetniški pospeševalnik Wayra vabi v svoje vrste (Vir slike: siliconkarne.com)

Lani smo poročali o tem, da je pospeševalnik Wayra v svoje vrste sprejel kar tri slovenske startupe – podjetja JollyDeck, Peekster in iHelp, ki so premagala izjemno hudo konkurenco, leto poprej pa se je v južnoameriški podjetniški pospeševalnik v lasti Telefonice uvrstilo še eno slovensko startup podjetje – 2ndSight (več v novički: Wayra odprtih rok sprejel slovenski 2ndSight).

Tudi letos Wayra priložnost ponuja novim podjetnikom ali podjetniškim ekipam, ki ustrezajo naslednjim pogojem: iščejo projekte, ki so v začetni fazi razvoja, s področja tehnoloških inovacij, ki imajo potencial za rast in razširitev na svetovne trge in ki imajo premišljeno izdelan poslovni načrt.

V zameno za denarna sredstva zahtevajo, da je ekipa popolnoma predana projektu, saj so njihovi vložki, ne le denarni, zelo visoki, vsakemu startup podjetju namreč namenijo veliko pozornosti in individualnega obravnavanja.

V kolikor vas mika, da bi tudi vi preizkusili svojo srečo, imate še do 23. februarja čas, da se prijavite v Wayro.

13. februarja bodo v Ljubljani predavali strokovnjaki iz Wayre!

Iniciativa Start:up Slovenija bo v sodelovanju z Wayra CEE 13. februarja 2014 organizirala edinstven dogodek na katerem bodo sodelovali izjemni mednarodni strokovnjaki ekipe Wayra CEE.

KDAJ: Četrtek, 13. februar 2014, ob 16.00

KJE: Tehnološki park Ljubljana, Tehnološki park 19, stavba B, konferenčna soba

VEČ: Več informacij najdete na povezavi >>

Priporočamo tudi ogled kratkega videoposnetka, ki vam bo natančneje pojasnil, kaj Wayra sploh je:

YouTube

Pomembni roki – Wayra:

  • Rok za prijavo: 23.2.2014
  • Ocenjevanje prijav: do 11.3.2014
  • Ožji izbor: do 21.3.2014
  • Končni izbor: 28.3.2014
  • Selitev v Wayro CEE: začetek aprila 2014
Vir: Wayra
Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje