Video: Podjetniški pospeševalnik Wayra vabi v svoje vrste

Podjetniški pospeševalnik Wayra, ki je pod svoje okrilje že sprejel nekaj slovenskih startupov, ponovno odpira svoja vrata. Do 23. februarja bodo iskali podjetnike ali ekipe z zanimivimi poslovnimi idejami, ki imajo željo postati del te velike podjetniške družine.
Video: Podjetniški pospeševalnik Wayra vabi v svoje vrste

Podjetniški pospeševalnik Wayra vabi v svoje vrste (Vir slike: siliconkarne.com)

Lani smo poročali o tem, da je pospeševalnik Wayra v svoje vrste sprejel kar tri slovenske startupe – podjetja JollyDeck, Peekster in iHelp, ki so premagala izjemno hudo konkurenco, leto poprej pa se je v južnoameriški podjetniški pospeševalnik v lasti Telefonice uvrstilo še eno slovensko startup podjetje – 2ndSight (več v novički: Wayra odprtih rok sprejel slovenski 2ndSight).

Tudi letos Wayra priložnost ponuja novim podjetnikom ali podjetniškim ekipam, ki ustrezajo naslednjim pogojem: iščejo projekte, ki so v začetni fazi razvoja, s področja tehnoloških inovacij, ki imajo potencial za rast in razširitev na svetovne trge in ki imajo premišljeno izdelan poslovni načrt.

V zameno za denarna sredstva zahtevajo, da je ekipa popolnoma predana projektu, saj so njihovi vložki, ne le denarni, zelo visoki, vsakemu startup podjetju namreč namenijo veliko pozornosti in individualnega obravnavanja.

V kolikor vas mika, da bi tudi vi preizkusili svojo srečo, imate še do 23. februarja čas, da se prijavite v Wayro.

13. februarja bodo v Ljubljani predavali strokovnjaki iz Wayre!

Iniciativa Start:up Slovenija bo v sodelovanju z Wayra CEE 13. februarja 2014 organizirala edinstven dogodek na katerem bodo sodelovali izjemni mednarodni strokovnjaki ekipe Wayra CEE.

KDAJ: Četrtek, 13. februar 2014, ob 16.00

KJE: Tehnološki park Ljubljana, Tehnološki park 19, stavba B, konferenčna soba

VEČ: Več informacij najdete na povezavi >>

Priporočamo tudi ogled kratkega videoposnetka, ki vam bo natančneje pojasnil, kaj Wayra sploh je:

YouTube

Pomembni roki – Wayra:

  • Rok za prijavo: 23.2.2014
  • Ocenjevanje prijav: do 11.3.2014
  • Ožji izbor: do 21.3.2014
  • Končni izbor: 28.3.2014
  • Selitev v Wayro CEE: začetek aprila 2014
Vir: Wayra
Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje