Podprite Boomerang na Kickstarterju!

Boomerang, nosilec in stojalo za iPad v enem, je rezultat dela mladih slovenskih inovatorjev iz podjetja XVIDA. Pred kratkim so svoj produkt predstavili na Kickstarterju, kjer ga lahko s svojim denarnim vložkom podprete tudi vi!

Boomerang je ime dobil po svoji obliki, saj precej spominja na bumerang. Ustanovitelj podjetja, Uroš Čadež, je do ideje prišel nekega dne, ko je tekel na tekočem traku v fitnesu, med telovadbo pa je želel uporabljati iPad, za kar pa bi potreboval stojalo.

Ker podobnega produkta ni bilo na trgu, se je odločil, da ga bo izdelal sam. Zbral je ekipo in skupaj so napravili prvi prototip, ki ponuja več lastnosti v enem – od funkcije zaščite pred udarci in praskami, pa vse tja do uporabnega stojala oz. obešala za na steno ali v avtu ipd. IPad s pomočjo Boomeranga postane samostoječa naprava, ki jo lahko namestite, kamor želite – na avtomobilsko steklo, kjer vam lahko služi kot navigacija, omogoča vam tudi gledanje filma med telovadbo na sobnem kolesu, lahko pa ga namestite na vidno mesto v kuhinji in tako berete recept med peko nove slaščice.

Ekipa je Boomerang pred kratkim predstavila na Kickstarterju, spletnem družabnem omrežju, ki je namenjeno zbiranju poslovnih idej in pomoči pri iskanju investitorjev. O tem smo na portalu že pisali: Kickstarter – dobre ideje in investitorji na eni platformi.

Podprite projekt na tej povezavi!

Na Kickstarterju so zaprosili za pomoč, saj menijo, da si trg želi podobnega izdelka, a ta zaenkrat še ne obstaja zgolj zaradi tehničnih težav pri izdelavi dizajna in v proizvodnji. V podjetju XVIDA jim je tekom šestmesečnega razvoja in raziskav te težave že uspelo prebroditi, sedaj pa iščejo denarna sredstva, ki bi podjetju pomagala zagnati proizvodnjo.

S pomočjo Kickstarterja bo slovensko mlado podjetje XVIDA skušalo zbrati 40 tisoč dolarjev, kar je polovica denarja, ki ga potrebujejo za zagon proizvodnje. Denar bodo dobili le v primeru, da bodo željenih 40 tisoč dolarjev zbrali do srede, 12. decembra 2012, pri tem pa jim lahko pomagate tudi vi prek te povezave!

Vir: Kickstarter

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake:, , , , ,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje