Podružnica slovenskega podjetja izbrana za eno izmed najinovativnejših podjetij

ISL Online, britanska podružnica podjetja XLAB d.o.o., je bila izbrana za eno izmed 12 najinovativnejših podjetij v Veliki Britaniji, ki nudijo storitve, temelječe na računalništvu v oblaku.
Podružnica slovenskega podjetja izbrana za eno izmed najinovativnejših podjetij

XLAB d.o.o.

ISL Online te dni v Bostonu predstavlja lastno programsko opremo za dostopanje do oddaljenih računalnikov, podporo strankam na daljavo, spletne sestanke in pogovore v živo.

Dogodek, ki se organizira v Bostonu in Silicijevi dolini je namenjen promociji tesnejših poslovnih stikov med vodilnimi britanskimi podjetji, ki delujejo na področju računalništva v oblaku, in njihovimi sorodnimi podjetji v ZDA. Med dvanajstimi najboljšimi britanskimi podjetji, ki se bodo do 17.9. predstavljala v nekaterih ameriških prestolnicah, je tudi britanska podružnica slovenskega podjetja XLAB, ISL Online. ISL Online se bodo sestali z vodilnimi ameriškimi ponudniki informacijske in telekomunikacijske opreme, ki prav tako ponujajo lastne rešitve v oblaku.

O podjetju ISL Online
ISL Online ima skoraj 10 let izkušenj z razvojem storitev, ki temeljijo na računalništvu v oblaku. Pri podjetju so oblikovali lastno mrežo, ki zagotavlja neprestan dostop do oddaljenega računalnika in spletno sestankovanje več kot 80.000 poslovnim uporabnikom po celem svetu. Omrežna arhitektura temelji na porazdeljeni bazi podatkov in vsebuje mehanizme za uravnoteženo geografsko porazdelitev sej. Podjetje večinoma nudi lastno programsko opremo kot storitev (SaaS), in sicer kot letno naročnino. Kot edini ponudnik na trgu pa tudi omogoča stranki, da postavi lasten »omrežni oblak«, neodvisen od matičnega podjetja (Premium Strežniška licenca). Stranka poveže dva ali več strežnikov v poslovno spletno komunikacijsko omrežje, ki podjetju zagotavlja nemoteno uporabo storitev podjetja ISL Online. Tovrstna programska oprema je namenjena tako majhnim in srednje velikim podjetja kot tudi globalnim korporacijam. Uporabniki programske opreme so tudi svetovno priznana podjetja, kot so Konica Minolta, Canon, Intersport, Raiffeisen bank in Daihatsu Motors.

O podjetju XLAB
Podjetje XLAB d.o.o. je pridruženi član Tehnološkega parka Ljubljana. Podjetje je bilo že večkrat nominirano za eno izmed najinovativnejših v Sloveniji. Podjetje XLAB d.o.o. je prisotno tudi na globalnem trgu, s storitvami poslovnih rešitev za internetno komunikacijo ISL Online. Poslovne rešitve podjetja nudijo najrazličnejšim podjetjem in tudi posameznikom, nudijo enostaven vendar varen način dostopa do oddaljenega računalnika in sodelovanje s strankami, partnerji ter zaposlenimi v realnem času.

 

Vir: Tehnološki park Ljubljana

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje