Poiščite si delo, v katerem boste uživali

Delo, ki ga opravljamo z veseljem, je ključ do uspeha tako na delovnem mestu kot tudi v zasebnem življenju. Pri iskanju popolne službe si lahko pomagate s spodnjimi nasveti.
Poiščite si delo, v katerem boste uživali

Ste že našli svojo sanjsko službo?

  1. Vprašajte se, kaj si v resnici želite. Vam je trenutna služba všeč ali vas dolgočasi? Zavedajte se, da imate vedno možnost za boljše delo, če se le dovolj potrudite.
  2. Prekinite rutino. Če vas trenutna zaposlitev dela nesrečnega, jo pustite še danes ali jutri, nikar tega ne odlašajte na naslednji teden.
  3. Razmislite o svojih pozitivnih lastnostih, ki bi vam lahko bile pri bodočem delu v pomoč. Nato se usmerite v iskanje zaposlitve na tem področju.
  4. Odpravite se na lov za službo, ki vam bo pisana na kožo. Sama od sebe vas namreč ne bo našla. Dogovarjajte se za sestanke, iščite primerne oglase in si tako ustvarite možnosti za uspeh.
  5. Nikoli ne prenehajte z iskanjem vedno boljše službe. Tudi, če vam je uspelo dobiti boljšo zaposlitev, kot je bila vaša prejšnja, se s tem ne zadovoljite. Vedno se da najti še boljše delo.
  6. Delo iščite na različnih krajih. Spoznavajte nove ljudi, obiskujte zanimive kraje, preizkušajte se v novih hobijih. Slej ko prej boste našli navdih in idejo za vaš sanjski poklic.
  7. Poskusite se čimbolj izpopolniti v svojem delu. Če svojega dela še ne obvladate je namreč le malo možnosti, da boste v njem uživali.
  8. Ko najdete popolno delo, se mu popolnoma posvetite. Če ste našli zaposlitev, v kateri uživate, ste prišli na zeleno vejo, zato priložnosti nikar ne izpustite iz rok.

Zen Habits

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje