Poiščite si delo, v katerem boste uživali

Delo, ki ga opravljamo z veseljem, je ključ do uspeha tako na delovnem mestu kot tudi v zasebnem življenju. Pri iskanju popolne službe si lahko pomagate s spodnjimi nasveti.
Poiščite si delo, v katerem boste uživali

Ste že našli svojo sanjsko službo?

  1. Vprašajte se, kaj si v resnici želite. Vam je trenutna služba všeč ali vas dolgočasi? Zavedajte se, da imate vedno možnost za boljše delo, če se le dovolj potrudite.
  2. Prekinite rutino. Če vas trenutna zaposlitev dela nesrečnega, jo pustite še danes ali jutri, nikar tega ne odlašajte na naslednji teden.
  3. Razmislite o svojih pozitivnih lastnostih, ki bi vam lahko bile pri bodočem delu v pomoč. Nato se usmerite v iskanje zaposlitve na tem področju.
  4. Odpravite se na lov za službo, ki vam bo pisana na kožo. Sama od sebe vas namreč ne bo našla. Dogovarjajte se za sestanke, iščite primerne oglase in si tako ustvarite možnosti za uspeh.
  5. Nikoli ne prenehajte z iskanjem vedno boljše službe. Tudi, če vam je uspelo dobiti boljšo zaposlitev, kot je bila vaša prejšnja, se s tem ne zadovoljite. Vedno se da najti še boljše delo.
  6. Delo iščite na različnih krajih. Spoznavajte nove ljudi, obiskujte zanimive kraje, preizkušajte se v novih hobijih. Slej ko prej boste našli navdih in idejo za vaš sanjski poklic.
  7. Poskusite se čimbolj izpopolniti v svojem delu. Če svojega dela še ne obvladate je namreč le malo možnosti, da boste v njem uživali.
  8. Ko najdete popolno delo, se mu popolnoma posvetite. Če ste našli zaposlitev, v kateri uživate, ste prišli na zeleno vejo, zato priložnosti nikar ne izpustite iz rok.

Zen Habits

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje