Poiščite si delo, v katerem boste uživali

Delo, ki ga opravljamo z veseljem, je ključ do uspeha tako na delovnem mestu kot tudi v zasebnem življenju. Pri iskanju popolne službe si lahko pomagate s spodnjimi nasveti.
Poiščite si delo, v katerem boste uživali

Ste že našli svojo sanjsko službo?

  1. Vprašajte se, kaj si v resnici želite. Vam je trenutna služba všeč ali vas dolgočasi? Zavedajte se, da imate vedno možnost za boljše delo, če se le dovolj potrudite.
  2. Prekinite rutino. Če vas trenutna zaposlitev dela nesrečnega, jo pustite še danes ali jutri, nikar tega ne odlašajte na naslednji teden.
  3. Razmislite o svojih pozitivnih lastnostih, ki bi vam lahko bile pri bodočem delu v pomoč. Nato se usmerite v iskanje zaposlitve na tem področju.
  4. Odpravite se na lov za službo, ki vam bo pisana na kožo. Sama od sebe vas namreč ne bo našla. Dogovarjajte se za sestanke, iščite primerne oglase in si tako ustvarite možnosti za uspeh.
  5. Nikoli ne prenehajte z iskanjem vedno boljše službe. Tudi, če vam je uspelo dobiti boljšo zaposlitev, kot je bila vaša prejšnja, se s tem ne zadovoljite. Vedno se da najti še boljše delo.
  6. Delo iščite na različnih krajih. Spoznavajte nove ljudi, obiskujte zanimive kraje, preizkušajte se v novih hobijih. Slej ko prej boste našli navdih in idejo za vaš sanjski poklic.
  7. Poskusite se čimbolj izpopolniti v svojem delu. Če svojega dela še ne obvladate je namreč le malo možnosti, da boste v njem uživali.
  8. Ko najdete popolno delo, se mu popolnoma posvetite. Če ste našli zaposlitev, v kateri uživate, ste prišli na zeleno vejo, zato priložnosti nikar ne izpustite iz rok.

Zen Habits

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje