Poletje z največ interneta na Hrvaškem

Avtor — 22.06.2014

Poletje na Hrvaškem bo vroče. Si.mobil je za svoje naročnike ponovno pripravil izjemno ponudbo, s katero bodo lahko dobili največ interneta po najnižji ceni na Hrvaškem: opcijo Internet Vipnet z 20 GB interneta za cel mesec v omrežju Vipnet za samo 9, 99 €.

Poletje z največ interneta na Hrvaškem

Poletje z največ interneta na Hrvaškem (Vir slike: Freeimages.com)

Si.mobil je poskrbel, da bodo počitnice na Hrvaškem to poletje z opcijo Internet Vipnet popolnoma brezskrbne, saj za 9, 99 € vključuje kar 20 GB mobilnega interneta na Hrvaškem.

Presežki nad 20 GB so brezplačni, vendar bo prenos podatkov potekal z nižjo hitrostjo. Si.mobilovi naročniki bodo lahko na svojem telefonu ali tablici prelistali spletne novice, preverili vreme, pošiljali in pregledovali elektronsko pošto, delili slike s prijatelji na družabnih omrežjih in ostali povezani na internetu, kolikor bodo želeli.

Enostaven vklop opcije: sporočilo SMS s tekstom VIPNET na 6111.

Opcija Internet Vipnet*:

  • 20 GB 
  • Hrvaška 
  • 9,99 €/ mesec

Neskončno komuniciranje v državah EU

Si.mobilovi uporabniki, ki želijo poleg prenosa podatkov brez skrbi klicati in pošiljati SMS sporočila v vseh državah EU, na Islandiji, Norveškem in v Liechtensteinu, lahko to storijo s tarifo EU Neskončno. Tarifa vključuje neskončno minut pogovorov, sporočil SMS in mobilnega interneta na dan.

Vir: Si.mobil


Oznake: