Ponovno kroži poziv k vpisu v Expo-Guide, ki je prevara!

V preteklih dneh so nekateri razstavljavci Informative '10 ponovno prejeli dopis mehiškega podjetja Expo-Guide. Gre za poskus prevare, pri čemer Expo-Guide prejemnika poziva, naj dopolni podatke svojega podjetja oz. institucije v priloženem obrazcu.
Ponovno kroži poziv k vpisu v Expo-Guide, ki je prevara!

Dopis podjetja Expo-Guide je poslan iz Velike Britanije (foto: sxc.hu).

Del podatkov je že vpisanih v obrazec, ostale podatke naj bi dopolnil predstavnik vašega podjetja oz. organizacije, zadolžen za sejme, in jih v priloženi povratni pisemski ovojnici poslal podjetju.

Če podrobno preberete drobni tisk, boste opazili, da se z oddajo obrazca strinjate, da boste naslednja tri leta podjetju Expo-Guide plačevali po 1.181 evrov na leto.

Podjetje GR Inženiring d.o.o. kot organizator sejma Informativa ni povezano s ponudbo Expo-Guida in temu ni nikdar posredovalo podatkov razstavljavcev.

V primeru, da ste prejeli takšen dopis, so pri podjetju Expo-Guide vaše podatke najverjetneje pridobili iz kataloga prireditve, ki je bil do sredine avgusta v pdf obliki dostopen na spletni strani Informative.

Pri Informativi so dopis Expo-Guida že posredovali odvetniku, da preveri, ali lahko kakor koli posredujejo, da tovrstnih ponudb razstavljavci ne bi več prejemali.

Vir: Bevc, Ana. Informativa.si, 8.2.2010.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje