Ponovno kroži poziv k vpisu v Expo-Guide, ki je prevara!

V preteklih dneh so nekateri razstavljavci Informative '10 ponovno prejeli dopis mehiškega podjetja Expo-Guide. Gre za poskus prevare, pri čemer Expo-Guide prejemnika poziva, naj dopolni podatke svojega podjetja oz. institucije v priloženem obrazcu.
Ponovno kroži poziv k vpisu v Expo-Guide, ki je prevara!

Dopis podjetja Expo-Guide je poslan iz Velike Britanije (foto: sxc.hu).

Del podatkov je že vpisanih v obrazec, ostale podatke naj bi dopolnil predstavnik vašega podjetja oz. organizacije, zadolžen za sejme, in jih v priloženi povratni pisemski ovojnici poslal podjetju.

Če podrobno preberete drobni tisk, boste opazili, da se z oddajo obrazca strinjate, da boste naslednja tri leta podjetju Expo-Guide plačevali po 1.181 evrov na leto.

Podjetje GR Inženiring d.o.o. kot organizator sejma Informativa ni povezano s ponudbo Expo-Guida in temu ni nikdar posredovalo podatkov razstavljavcev.

V primeru, da ste prejeli takšen dopis, so pri podjetju Expo-Guide vaše podatke najverjetneje pridobili iz kataloga prireditve, ki je bil do sredine avgusta v pdf obliki dostopen na spletni strani Informative.

Pri Informativi so dopis Expo-Guida že posredovali odvetniku, da preveri, ali lahko kakor koli posredujejo, da tovrstnih ponudb razstavljavci ne bi več prejemali.

Vir: Bevc, Ana. Informativa.si, 8.2.2010.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje