Pop-up Jadran: Poziv za oblikovalce in ustvarjalce/organizatorje

Avtor — 10.06.2014
Pop-up dom, projekt skupnosti mladih ustvarjalcev, se odpravlja na morje. Na široko bodo odprli vrata obalne galerije Meduza 2 v Piranu, da bi v času poletnega oddiha povezali ustvarjalce jadranskega prostora. Do 19. 6. pozivajo oblikovalce in soustvarjalce programa, da se prijavijo k ustvarjanju.
Pop-up Jadran: Poziv za oblikovalce in ustvarjalce/organizatorje

Z regionalnim programom in z domišljenimi oblikovalskimi izdelki želijo osvežiti topel avgustovski mesec, obogatiti mestni vsakdan in popestriti turistično ponudbo.

Pri razpisu za oblikovalce iščejo oblikovalske izdelke, ki bodo iz galerije zaplavali v prosti čas piranskih obiskovalcev in prebivalcev. S poletno akcijo želijo mladim oblikovalcem dati priložnost, da razvijejo in preoblikujejo spominke, ter ponudijo alternativo vsakodnevni turistični ponudbi. Oblikovalci naj bodo osredotočeni na manjše unikatne oblikovalske izdelke jadranskega porekla, domišljene vsakdanje pripomočke za prosti čas, preoblikovan morski kič, skratka vse izdelke, ki ohranjajo spomin na doživetje v tuji deželi na malo drugačen način. Vsi izdelki pa naj bi bili dostopni dopustniškim žepom, zato naj prodajna cena ne presega 150 €.

K sodelovanju vabijo tudi ustvarjalce in organizatorje dogodkov, ki so tematsko tako ali drugače vezani na Jadran in širšo regijo, predvsem pa lokalno skupnost. V svoje vrste vabijo kulinarične navdušence, literarne ustvarjalce, vizualne umetnike, plesalce, gonilce not in violinskih ključev ter takšne ali drugačne glasbene mojstre, pametne glave, ki bi želeli deliti svoje znanje, izkušnje ali zgolj misli in vse ostale, ki soustvarjajo svet okoli sebe.

Prijave so možne prek spletne strani Pop-up Jadran do 19. junija. 

Vir: Pop-up Jadran


Oznake: ,