Poslovilni intervju Dona Dodga

Microsoftov zastopnik za startup podjetja, Don Dodge, je prejšnji teden v sklopu širše redukcije osebja izgubil službo. Dodge je sicer bil eden izmed najbolj prepoznavnih obrazov Microsofta. Pri TechCrunch so imeli priložnost izvedbe "poslovilnega" intervjuja, ki so jo seveda brez obotavljanja tudi izkoristili.
Poslovilni intervju Dona Dodga

Kje bo Dodge delal v prihodnosti? (slika: techcrunch.com)

Dodge sprva spregovori o svoji službi pri Microsoftu, posvetil pa se je tudi programu BizSpark. Njegov pogled na startup podjetja je še posebej zanimiv: “Lahko je kritizirati startup podjetja, veliko težje pa je takšno podjetje ustvariti”. “Tisti, ki pravijo, da je nekaj nemogoče narediti, ne bi smeli motiti drugih, ki to delajo,” je še dodal. “Tudi nad Googlom nismo bili navdušeni in smo se mu smejali, ko je bil v začetnih fazah delovanja,” razmišlja Dodge, katerega glavna skrb trenutno je zagotovo težka odločitev, kje delati v prihodnje. 

Verjame, da so podjetja Apple, Google, Facebook in Twitter zelo inovativna in obetavna in jih šteje med tista, za katere bi tudi sam rad delal. Prav vsako izmed naštetih podjetij bi verjetno rade volje sprejelo medse strokovnjaka kot je Don Dodge. 

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje