Poslovilni intervju Dona Dodga

Microsoftov zastopnik za startup podjetja, Don Dodge, je prejšnji teden v sklopu širše redukcije osebja izgubil službo. Dodge je sicer bil eden izmed najbolj prepoznavnih obrazov Microsofta. Pri TechCrunch so imeli priložnost izvedbe "poslovilnega" intervjuja, ki so jo seveda brez obotavljanja tudi izkoristili.
Poslovilni intervju Dona Dodga

Kje bo Dodge delal v prihodnosti? (slika: techcrunch.com)

Dodge sprva spregovori o svoji službi pri Microsoftu, posvetil pa se je tudi programu BizSpark. Njegov pogled na startup podjetja je še posebej zanimiv: “Lahko je kritizirati startup podjetja, veliko težje pa je takšno podjetje ustvariti”. “Tisti, ki pravijo, da je nekaj nemogoče narediti, ne bi smeli motiti drugih, ki to delajo,” je še dodal. “Tudi nad Googlom nismo bili navdušeni in smo se mu smejali, ko je bil v začetnih fazah delovanja,” razmišlja Dodge, katerega glavna skrb trenutno je zagotovo težka odločitev, kje delati v prihodnje. 

Verjame, da so podjetja Apple, Google, Facebook in Twitter zelo inovativna in obetavna in jih šteje med tista, za katere bi tudi sam rad delal. Prav vsako izmed naštetih podjetij bi verjetno rade volje sprejelo medse strokovnjaka kot je Don Dodge. 

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje