Poslovilni intervju Dona Dodga

Microsoftov zastopnik za startup podjetja, Don Dodge, je prejšnji teden v sklopu širše redukcije osebja izgubil službo. Dodge je sicer bil eden izmed najbolj prepoznavnih obrazov Microsofta. Pri TechCrunch so imeli priložnost izvedbe "poslovilnega" intervjuja, ki so jo seveda brez obotavljanja tudi izkoristili.
Poslovilni intervju Dona Dodga

Kje bo Dodge delal v prihodnosti? (slika: techcrunch.com)

Dodge sprva spregovori o svoji službi pri Microsoftu, posvetil pa se je tudi programu BizSpark. Njegov pogled na startup podjetja je še posebej zanimiv: “Lahko je kritizirati startup podjetja, veliko težje pa je takšno podjetje ustvariti”. “Tisti, ki pravijo, da je nekaj nemogoče narediti, ne bi smeli motiti drugih, ki to delajo,” je še dodal. “Tudi nad Googlom nismo bili navdušeni in smo se mu smejali, ko je bil v začetnih fazah delovanja,” razmišlja Dodge, katerega glavna skrb trenutno je zagotovo težka odločitev, kje delati v prihodnje. 

Verjame, da so podjetja Apple, Google, Facebook in Twitter zelo inovativna in obetavna in jih šteje med tista, za katere bi tudi sam rad delal. Prav vsako izmed naštetih podjetij bi verjetno rade volje sprejelo medse strokovnjaka kot je Don Dodge. 

 

Vir: TechCrunch

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje