Poslovna Informativa

Avtor — 13.01.2012
Na Gospodarskem razstavišču bo 20. januarja v okviru Informative 2012 - vseslovenskega sejma izobraževanja, štipendiranja in zaposlovanja - prvič potekala Poslovna Informativa, ki bo na enem mestu združila podjetja, izobraževalne institucije in druge organizacije iz poslovnega sveta.
Poslovna Informativa

Poslovna Informativa (slika: sxc.hu)

Prireditev bo omogočila številne informacije o izobraževanju odraslih, o možnostih vseživljenjskega učenja ter o poslovnih in strokovnih izobraževanjih.

Dogodek bo potekal v okviru Informative 2012 – vseslovenskega sejma, ki združuje in predstavlja celotno paleto izobraževalnih možnosti od srednje šole naprej tako v Sloveniji kot tujini. Hkrati predstavi še različne možnosti štipendiranja, različne poklice in karierne spretnosti, možnosti zaposlitve in šolanja ter druge informacije, ki so pomembno povezane z izobraževanjem vseh generacij.

Poslovna Informativa bo edinstven enodnevni dogodek v Sloveniji, kjer bodo na enem mestu združili podjetja, izobraževalne institucije in druge organizacije, ki pokrivajo področja poslovnega in strokovnega izobraževanja, usposabljanja, svetovanja in založništva.

Odprte bodo zanimive podjetniško naravnane teme, kot so projektno vodenje, vseživljenjska karierna orientacija, sodobni pristopi izobraževanja, FotoBranje, kultura oblačenja na delovnem mestu, idr.

Vir: Poslovna Informativa


Oznake: , ,