Poslovna priložnost: 3 različne storitve

Tokrat vam predstavljamo kar tri različne poslovne priložnosti: Storitev nadzora nad zaposlenimi in njihovim delom, lepotni salon na dom (za starejše) in popravljanje pametnih mobilnih telefonov. V nadaljevanju so nekoliko bolj podrobno opisane vse tri omenjene poslovne priložnosti.
Forum 100% Start:up

Poslovna priložnost 1: Nadzor nad zaposlenimi in njihovim delom

Zaposleni so vedno bolj mobilni in zaradi tega jih je vedno težje nadzorovati. Na trgu obstaja veliko aplikacij in nadzorovalne naprave za v avtomobile (ki temeljijo na GPS tehnologiji), vendar – kdo bo vse te podatke urejal in jih oblikoval tako, da bodo vodstvu nekaj pomenili?

Eno izmed ameriških podjetij (Exaktime) se je že odločilo, da bo družbam in podjetjem nudilo storitev nadzorovanja zaposlenih. Kaj mislite, bi kaj podobnega lahko ponudili slovenskemu trgu?

Poslovna priložnost 2: Lepotni salon na domu

Demografski podatki nakazujejo na vedno bolj starajoče se prebivalstvo, kar je že oziroma še bo pripeljalo do novih poslovnih priložnosti.

Starejši neradi zapuščajo svoje domove, zato ideja o lepotnem salonu na domu sploh ni tako napačna. Predstavljajte si podjetje, ki bi nudilo frizerske storitve, pedikuro in manikuro starejšim kar na domu. Zakaj pa ne!

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti.

Poslovna priložnost 3: Popravljavec pametnih mobilnih telefonov

Pametni mobilni telefoni se uporabljajo tako za poslovne, kot tudi v zasebne namene in postajajo del našega vsakdanjika. Vedno več bo pametnih mobilnih telefonov, vedno več ljudi bo imelo tehnične težave z njimi in te težave bo nekdo moral odpravljati. Morda pa kdo od vas v tem vidi poslovno priložnost?

Vir: businessnewsdaily

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje