Poslovna priložnost: 3 različne storitve

Tokrat vam predstavljamo kar tri različne poslovne priložnosti: Storitev nadzora nad zaposlenimi in njihovim delom, lepotni salon na dom (za starejše) in popravljanje pametnih mobilnih telefonov. V nadaljevanju so nekoliko bolj podrobno opisane vse tri omenjene poslovne priložnosti.
Forum 100% Start:up

Poslovna priložnost 1: Nadzor nad zaposlenimi in njihovim delom

Zaposleni so vedno bolj mobilni in zaradi tega jih je vedno težje nadzorovati. Na trgu obstaja veliko aplikacij in nadzorovalne naprave za v avtomobile (ki temeljijo na GPS tehnologiji), vendar – kdo bo vse te podatke urejal in jih oblikoval tako, da bodo vodstvu nekaj pomenili?

Eno izmed ameriških podjetij (Exaktime) se je že odločilo, da bo družbam in podjetjem nudilo storitev nadzorovanja zaposlenih. Kaj mislite, bi kaj podobnega lahko ponudili slovenskemu trgu?

Poslovna priložnost 2: Lepotni salon na domu

Demografski podatki nakazujejo na vedno bolj starajoče se prebivalstvo, kar je že oziroma še bo pripeljalo do novih poslovnih priložnosti.

Starejši neradi zapuščajo svoje domove, zato ideja o lepotnem salonu na domu sploh ni tako napačna. Predstavljajte si podjetje, ki bi nudilo frizerske storitve, pedikuro in manikuro starejšim kar na domu. Zakaj pa ne!

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti.

Poslovna priložnost 3: Popravljavec pametnih mobilnih telefonov

Pametni mobilni telefoni se uporabljajo tako za poslovne, kot tudi v zasebne namene in postajajo del našega vsakdanjika. Vedno več bo pametnih mobilnih telefonov, vedno več ljudi bo imelo tehnične težave z njimi in te težave bo nekdo moral odpravljati. Morda pa kdo od vas v tem vidi poslovno priložnost?

Vir: businessnewsdaily

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje