Poslovna priložnost: 3 različne storitve

Tokrat vam predstavljamo kar tri različne poslovne priložnosti: Storitev nadzora nad zaposlenimi in njihovim delom, lepotni salon na dom (za starejše) in popravljanje pametnih mobilnih telefonov. V nadaljevanju so nekoliko bolj podrobno opisane vse tri omenjene poslovne priložnosti.
Forum 100% Start:up

Poslovna priložnost 1: Nadzor nad zaposlenimi in njihovim delom

Zaposleni so vedno bolj mobilni in zaradi tega jih je vedno težje nadzorovati. Na trgu obstaja veliko aplikacij in nadzorovalne naprave za v avtomobile (ki temeljijo na GPS tehnologiji), vendar – kdo bo vse te podatke urejal in jih oblikoval tako, da bodo vodstvu nekaj pomenili?

Eno izmed ameriških podjetij (Exaktime) se je že odločilo, da bo družbam in podjetjem nudilo storitev nadzorovanja zaposlenih. Kaj mislite, bi kaj podobnega lahko ponudili slovenskemu trgu?

Poslovna priložnost 2: Lepotni salon na domu

Demografski podatki nakazujejo na vedno bolj starajoče se prebivalstvo, kar je že oziroma še bo pripeljalo do novih poslovnih priložnosti.

Starejši neradi zapuščajo svoje domove, zato ideja o lepotnem salonu na domu sploh ni tako napačna. Predstavljajte si podjetje, ki bi nudilo frizerske storitve, pedikuro in manikuro starejšim kar na domu. Zakaj pa ne!

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti.

Poslovna priložnost 3: Popravljavec pametnih mobilnih telefonov

Pametni mobilni telefoni se uporabljajo tako za poslovne, kot tudi v zasebne namene in postajajo del našega vsakdanjika. Vedno več bo pametnih mobilnih telefonov, vedno več ljudi bo imelo tehnične težave z njimi in te težave bo nekdo moral odpravljati. Morda pa kdo od vas v tem vidi poslovno priložnost?

Vir: businessnewsdaily

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje