Poslovna priložnost: Antibakterijski ročaji za fitnes

Dawn Meifert je bila naveličana tega, da je po vsakem obisku fitnesa zbolela za prehladom ali gripo. Fitnes je namreč lahko pravo leglo bakterij in virusov, zato je ustvarila PhitGrip, poseben ročaj za fitnes opremo z antibakterijsko funkcijo.
Poslovna priložnost: Antibakterijski ročaji za fitnes

Poslovna priložnost: Antibakterijski ročaji za fitnes (slika: business-opportunities.biz).

PhitGrip je edini izdelek te vrste na trgu, ki uničuje mikrobe in poleg vsega ne drsi. Čeprav na videz morda spominja na neopren, ga sestavlja povsem drugačna tehnologija, ki omogoča popoln oprijem in se ne trga, saj ni pritrjen na nobeno blago.

Vsa skrivnost izdelka je v črnilu, s katerim je izpisan napis “PhitGrip”. Vsakič, ko se dotaknemo napisa, se na roke prenese delček črnila, kar s prostim očesom sicer ni vidno. Hkrati se prenese tudi dezinfekcijsko sredstvo, ki pobije bakterije in viruse.

Po približno 4 do 6 mesecih uporabe se barva na ročaju obrabi. Ko napis ni več viden, moramo ročaje nadomestiti z novimi.

Vir: Shupe, Angela. Antibacterial Hand Grips For Gym Equipment. Business-opportunities.biz. 14.4.2011.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje