Poslovna priložnost: Antibakterijski ročaji za fitnes

Avtor — 19.04.2011
Dawn Meifert je bila naveličana tega, da je po vsakem obisku fitnesa zbolela za prehladom ali gripo. Fitnes je namreč lahko pravo leglo bakterij in virusov, zato je ustvarila PhitGrip, poseben ročaj za fitnes opremo z antibakterijsko funkcijo.
Poslovna priložnost: Antibakterijski ročaji za fitnes

Poslovna priložnost: Antibakterijski ročaji za fitnes (slika: business-opportunities.biz).

PhitGrip je edini izdelek te vrste na trgu, ki uničuje mikrobe in poleg vsega ne drsi. Čeprav na videz morda spominja na neopren, ga sestavlja povsem drugačna tehnologija, ki omogoča popoln oprijem in se ne trga, saj ni pritrjen na nobeno blago.

Vsa skrivnost izdelka je v črnilu, s katerim je izpisan napis “PhitGrip”. Vsakič, ko se dotaknemo napisa, se na roke prenese delček črnila, kar s prostim očesom sicer ni vidno. Hkrati se prenese tudi dezinfekcijsko sredstvo, ki pobije bakterije in viruse.

Po približno 4 do 6 mesecih uporabe se barva na ročaju obrabi. Ko napis ni več viden, moramo ročaje nadomestiti z novimi.

Vir: Shupe, Angela. Antibacterial Hand Grips For Gym Equipment. Business-opportunities.biz. 14.4.2011.

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje