Poslovna priložnost: Antibakterijski ročaji za fitnes

Dawn Meifert je bila naveličana tega, da je po vsakem obisku fitnesa zbolela za prehladom ali gripo. Fitnes je namreč lahko pravo leglo bakterij in virusov, zato je ustvarila PhitGrip, poseben ročaj za fitnes opremo z antibakterijsko funkcijo.
Poslovna priložnost: Antibakterijski ročaji za fitnes

Poslovna priložnost: Antibakterijski ročaji za fitnes (slika: business-opportunities.biz).

PhitGrip je edini izdelek te vrste na trgu, ki uničuje mikrobe in poleg vsega ne drsi. Čeprav na videz morda spominja na neopren, ga sestavlja povsem drugačna tehnologija, ki omogoča popoln oprijem in se ne trga, saj ni pritrjen na nobeno blago.

Vsa skrivnost izdelka je v črnilu, s katerim je izpisan napis “PhitGrip”. Vsakič, ko se dotaknemo napisa, se na roke prenese delček črnila, kar s prostim očesom sicer ni vidno. Hkrati se prenese tudi dezinfekcijsko sredstvo, ki pobije bakterije in viruse.

Po približno 4 do 6 mesecih uporabe se barva na ročaju obrabi. Ko napis ni več viden, moramo ročaje nadomestiti z novimi.

Vir: Shupe, Angela. Antibacterial Hand Grips For Gym Equipment. Business-opportunities.biz. 14.4.2011.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje