Poslovna priložnost: Denarnica iz nerjavečega jekla

Na trgu se je pojavilo nekaj povsem novega: Hammacher ženska denarnica iz nerjavečega jekla.
Poslovna priložnost: Denarnica iz nerjavečega jekla

Denarnica iz narjavečega jekla. (vir slike: http://www.coolbusinessideas.com/)

Denarnica je presenetljivo tanka, kar trikrat tanjša od debeline lista papirja, stkana je iz 25.000 tankih niti nerjavečega jekla, kar denarnici daje lastnosti gladke svile in veliko trpežnost, ki prekaša usnje. Takšna denarnica se zlepa ne bo obrabila, raztegnila, razbarvala in zarjavela.

Denarnica je proizvedena iz jeklenega materiala, ki se uporablja v arhitekturi in vesoljski industriji zaradi njegove vzdržljivosti. Jeklo je prekrito z usnjem in se prodaja za 130 USD.

 

Vir: coolbusinessideas.com
 

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje