Poslovna priložnost: dostava hrane na dom

QuikDine je zanimiva poslovna priložnost - dostava prehrane na dom in prihaja iz Missourija. Za razliko od drugih restavracij, ki v manjših mestih omogočajo dostavo na dom, vam QuikDine omogoča naročilo hrane iz različnih restavracij kar preko njihove spletne strani.
Poslovna priložnost: dostava hrane na dom

QuikDine (slika: businessopportunities)

Sami pravijo, da so združili dve zelo priljubljeni in široko prakticirani aktivnosti: surfanje po internetu in prehranjevanje v restavracijah. Podjetje je začelo obratovati pred devetimi leti. Springfield ima ogromno restavracij, predvsem pa precej več kot ostala ameriška manjša mesta, zato so se odločili, da se s potrošniki povežejo preko interneta. 

Razvili so prijazen uporabniški vmesnik, ki zamenjuje tradicionalen način naročanja hrane preko telefona. Njihov spletni sistem omogoča edinstven način za pregledovanje menijev restavracij, sami pa si lahko izberete ali boste jedli pri njih, boste hrano le prevzeli ali pa naj vam jo dostavijo kar na dom. 

Podjetje se poskuša razširiti tako, da bi ostalim restavracijam ponudili svojo programsko opremo, ki ponuja številne funkcionalnosti. 

 

Vir: Business Opportunities

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje