Poslovna priložnost: dostava hrane na dom

QuikDine je zanimiva poslovna priložnost - dostava prehrane na dom in prihaja iz Missourija. Za razliko od drugih restavracij, ki v manjših mestih omogočajo dostavo na dom, vam QuikDine omogoča naročilo hrane iz različnih restavracij kar preko njihove spletne strani.
Poslovna priložnost: dostava hrane na dom

QuikDine (slika: businessopportunities)

Sami pravijo, da so združili dve zelo priljubljeni in široko prakticirani aktivnosti: surfanje po internetu in prehranjevanje v restavracijah. Podjetje je začelo obratovati pred devetimi leti. Springfield ima ogromno restavracij, predvsem pa precej več kot ostala ameriška manjša mesta, zato so se odločili, da se s potrošniki povežejo preko interneta. 

Razvili so prijazen uporabniški vmesnik, ki zamenjuje tradicionalen način naročanja hrane preko telefona. Njihov spletni sistem omogoča edinstven način za pregledovanje menijev restavracij, sami pa si lahko izberete ali boste jedli pri njih, boste hrano le prevzeli ali pa naj vam jo dostavijo kar na dom. 

Podjetje se poskuša razširiti tako, da bi ostalim restavracijam ponudili svojo programsko opremo, ki ponuja številne funkcionalnosti. 

 

Vir: Business Opportunities

Oznake: