Poslovna priložnost: eBay in čudne stvari

Da je eBay lahko poslovna priložnost je verjetno jasno. Odlična za ustanovitelje in dobra za poslovne uporabnike, ki plačujejo visoke provizije. A le na eBay-u lahko prodate sirovo torto z odtisom Device Marije za 28.000 ameriških dolarjev.
Poslovna priložnost: eBay in čudne stvari

eBay – za nakupe koristnih in nekoristnih stvari.

V začetku devetdesetih let je Diana Duyser pogrevala svoj “cheese sandwich” (neke vrste torta), ko je v skorji zagledala Devico Marijo. Kot je povedala novinarjem, je bila izredno šokirana. Torto je hranila več kot deset let in jo potem prodala za prej omenjeno vsoto. Kdo je kupec, se sprašujete? Taisti, ki je kupil “prekleto palico za hojo” za 65.000 ameriških dolarjev in “skrivnostno kuverto” za 7.600 dolarjev. Podjetje Golden Palace, ki upravlja spletni casino, je kupilo tudi napol ugriznjeno jajce pop pevke Britney Spears in ledvične kamne Williama Shatnerja.

“Zakaj” je zelo dobro vprašanje, na katerega pri Golden Palace odgovorijo, da je publiciteta za nakupe takšnih predmetov vredna dosti več kot porabljen denar.

Mislim, da je skrajni čas, da pregledamo naša podstrejša za skrivnostnimi in prekletimi predmeti 🙂

 

Vir: Business Opportunities Weblog

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

30.03.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje