Poslovna priložnost: Enostavno pošiljanje voščilnic

V tokratni rubriki poslovna priložnost vam predstavljamo podjetje, ki se ukvarja s pošiljanjem voščilnic. Storitev obsega pravo voščilnico z natisnjenim vašim podpisom in pravo znamko na kuverti, poslano na dan, ki ste ga določili predhodno ali kar takoj.
Poslovna priložnost: Enostavno pošiljanje voščilnic

Poslovna priložnost: Enostavno pošiljanje voščilnic (slika: sxc.hu).

BlueBirdCards.com vam olajša pošiljanje voščilnic po pošti, saj preko spleta naročite voščilnico in se tako izognete hoji do pošte ter dolgi vrsti na okencu.

Vse, kar morate storiti, je vpisati naslov prejemnika in poslati vaš podpis ter sporočilo.

Za vse ostalo poskrbi BlueBirdCards.com, torej: kuvertiranje, znamka in pošiljanje. Pošiljanje voščilnice lahko naročite že vnaprej (npr. pošiljanje rojstnodnevne voščilnice na določen datum), lahko pa naročite tudi takojšnje pošiljanje.

Vir: Sim, Marcel. Easy Greetings with BlueBirdCards.com. Boolbusinessideas.com, 5.4.2011.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje