Poslovna priložnost: Enostavno pošiljanje voščilnic

V tokratni rubriki poslovna priložnost vam predstavljamo podjetje, ki se ukvarja s pošiljanjem voščilnic. Storitev obsega pravo voščilnico z natisnjenim vašim podpisom in pravo znamko na kuverti, poslano na dan, ki ste ga določili predhodno ali kar takoj.
Poslovna priložnost: Enostavno pošiljanje voščilnic

Poslovna priložnost: Enostavno pošiljanje voščilnic (slika: sxc.hu).

BlueBirdCards.com vam olajša pošiljanje voščilnic po pošti, saj preko spleta naročite voščilnico in se tako izognete hoji do pošte ter dolgi vrsti na okencu.

Vse, kar morate storiti, je vpisati naslov prejemnika in poslati vaš podpis ter sporočilo.

Za vse ostalo poskrbi BlueBirdCards.com, torej: kuvertiranje, znamka in pošiljanje. Pošiljanje voščilnice lahko naročite že vnaprej (npr. pošiljanje rojstnodnevne voščilnice na določen datum), lahko pa naročite tudi takojšnje pošiljanje.

Vir: Sim, Marcel. Easy Greetings with BlueBirdCards.com. Boolbusinessideas.com, 5.4.2011.

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje