BLOG MARKETING DELAVNICA

Poslovna priložnost: Fotografija

V tokratni rubriki Poslovne priložnosti vam predstavljamo digitalni fotoaparat, ki ga lahko napajate s pomočjo sončnih celic, kinetične energije ali preko USB napajalnika, ter zanimivo aplikacijo za fotografiranje, ki posname dve sliki z različnih zornih kotov in ju združi v eno fotografijo.
Poslovna priložnost: Fotografija

Sun & Cloud fotoaparat (Vir slike: acgears.com)

Sun & Cloud fotoaparat

Digitalni fotoaparati dandanes niso nič posebnega, imamo jih na mobilnih telefonih, prenosnikih, tabličnih računalnikih itd. Lahko bi rekli, da so fotoaparati na film že stvar preteklosti, uporabljajo pa jih zgolj še umetniki in fotografi.

Kljub temu, da so digitalni fotoaparati odlična stvar, pa imajo tudi svojo slabost – potrebno jih je napajati in v kolikor nimate napajalnika na sončne celice, ste obsojeni na polnjenje preko vtičnice.

Japonsko podjetje Superheadz se je odločilo spopasti z zgoraj omenjenim problemom. Izdelali so namreč digitalni fotoaparat, ki se polni kar na tri načine.

Fotoaparat Sun & Cloud je sposoben snemati video posnetke in slikati fotografije ter kljub svojemu starinskemu videzu velja za novo generacijo digitalnih fotoaparatov.

Sun & Cloud se lahko napolni s pomočjo kinetične energije z vrtenjem držala ob strani, s pomočjo sončnih celic pa se lahko napolni ob lepem vremenu. Poleg omenjenih dveh možnosti pa ima fotoaparat tudi možnost napajanja preko USB napajalnika. Pri uporabi Sun & Cloud vam tako nikoli ni treba skrbeti, da vam bo zmanjkala baterija.

Fotoaparat Sun & Cloud ima 15 vgrajenih filtrov, 3-megapixelski objektiv in 3 različne načine fotografiranja: normalen (za razdaljo do 150 cm), portret (za razdaljo med 60 in 150 cm) in makro (za razdaljo od 25 do 35 cm). Poleg tega ima fotoaparat vgrajeno tudi LED luč za nočno slikanje in mikrofon, s katerim lahko poleg video posnetka posnamete tudi zvok.

Aplikacija Dblcam

Aplikacija za fotografiranje Dblcam je brezplačna za vse uporabnike operacijskih sistemov iOS. Njena posebnost je, da lahko tako rekoč hkrati posname dva posnetka: s kamero na hrbtu elektronske naprave in s kamero na prednji strani, nato pa oba posnetka združi v eno fotografijo.

Dblcam je zanimiv koncept slikanja, s katerim lahko ustvarite prav posebne fotografije. Kadar pomislimo na fotografiranje, imamo v mislih predvsem tisto, kar je pred nami, z dodatno lečo, ki ujame tudi kar se nahaja za napravo, pa nastanejo zanimive fotografije.

Vir: sun-cloud-camera in two-camera-shots

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje