Poslovna priložnost: Fotografija

V tokratni rubriki Poslovne priložnosti vam predstavljamo digitalni fotoaparat, ki ga lahko napajate s pomočjo sončnih celic, kinetične energije ali preko USB napajalnika, ter zanimivo aplikacijo za fotografiranje, ki posname dve sliki z različnih zornih kotov in ju združi v eno fotografijo.
Poslovna priložnost: Fotografija

Sun & Cloud fotoaparat (Vir slike: acgears.com)

Sun & Cloud fotoaparat

Digitalni fotoaparati dandanes niso nič posebnega, imamo jih na mobilnih telefonih, prenosnikih, tabličnih računalnikih itd. Lahko bi rekli, da so fotoaparati na film že stvar preteklosti, uporabljajo pa jih zgolj še umetniki in fotografi.

Kljub temu, da so digitalni fotoaparati odlična stvar, pa imajo tudi svojo slabost – potrebno jih je napajati in v kolikor nimate napajalnika na sončne celice, ste obsojeni na polnjenje preko vtičnice.

Japonsko podjetje Superheadz se je odločilo spopasti z zgoraj omenjenim problemom. Izdelali so namreč digitalni fotoaparat, ki se polni kar na tri načine.

Fotoaparat Sun & Cloud je sposoben snemati video posnetke in slikati fotografije ter kljub svojemu starinskemu videzu velja za novo generacijo digitalnih fotoaparatov.

Sun & Cloud se lahko napolni s pomočjo kinetične energije z vrtenjem držala ob strani, s pomočjo sončnih celic pa se lahko napolni ob lepem vremenu. Poleg omenjenih dveh možnosti pa ima fotoaparat tudi možnost napajanja preko USB napajalnika. Pri uporabi Sun & Cloud vam tako nikoli ni treba skrbeti, da vam bo zmanjkala baterija.

Fotoaparat Sun & Cloud ima 15 vgrajenih filtrov, 3-megapixelski objektiv in 3 različne načine fotografiranja: normalen (za razdaljo do 150 cm), portret (za razdaljo med 60 in 150 cm) in makro (za razdaljo od 25 do 35 cm). Poleg tega ima fotoaparat vgrajeno tudi LED luč za nočno slikanje in mikrofon, s katerim lahko poleg video posnetka posnamete tudi zvok.

Aplikacija Dblcam

Aplikacija za fotografiranje Dblcam je brezplačna za vse uporabnike operacijskih sistemov iOS. Njena posebnost je, da lahko tako rekoč hkrati posname dva posnetka: s kamero na hrbtu elektronske naprave in s kamero na prednji strani, nato pa oba posnetka združi v eno fotografijo.

Dblcam je zanimiv koncept slikanja, s katerim lahko ustvarite prav posebne fotografije. Kadar pomislimo na fotografiranje, imamo v mislih predvsem tisto, kar je pred nami, z dodatno lečo, ki ujame tudi kar se nahaja za napravo, pa nastanejo zanimive fotografije.

Vir: sun-cloud-camera in two-camera-shots

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje