Poslovna priložnost: hibridni izdelki

Danes je mnogo družin, posameznikov in podjetnikov primoranih bivati in delati v majhnih stanovanjih in pisarnah, zato je še toliko bolj pomembno, da imajo posamezni kosi pohištva več kot zgolj eno funkcionalnost.
Poslovna priložnost: hibridni izdelki

Poslovna priložnost: hibridni izdelki. (Vir slike: sxc.hu)

Predstavljamo vam tri poslovne priložnosti, kjer so oblikovalci združili dve funkcionalnosti: stol in mini igralnico za otroke, pisalno mizo, ki je obenem tudi postelja, ter USB ključ in zapestnico.

1. Poslovna priložnost: USB ključ in zapestnica v enem

Nič ne predstavlja futurističnega stila z malce »geek« pridiha bolje od USB zapestnice.

Zapestnica je narejena iz 4-milimetrskega usnjenega traka s srebrnim ali z zlatim dodatkom, v katerem se skriva USB ključ s 4 GB pomnilnika. Takšna zapestnica vam lahko pride še kako prav, saj imate USB ključ vedno pri roki, ne da bi zato morali imeti polne žepe, nepotrebne obeske za ključe ali raztresene USB ključe po vaši torbi za prenosnik.

USB zapestnica je odlična kot vsakodnevni modni dodatek za katerega koli privrženca elektronike, zanjo pa boste odšteli dobrih 30 EUR.

2. Poslovna priložnost: Pisalna miza in postelja v enem kosu pohištva

Ne samo pri nas, tudi drugod po vsem svetu se mladi srečujejo s problemom predragih stanovanj, zato marsikomu primanjkuje prostora tako v stanovanju kot tudi v pisarni. V takšnih primerih še kako prav pridejo nenavadne in domiselne ideje hibridnega pohištva.

V majhnih stanovanjih je nadvse pomembna velikost pohištva in njegova funkcionalnost. S tem v mislih je oblikovalka Athanasia Leivaditou iz oblikovalskega studia Studio NL oblikovala izdelek, ki se imenuje 1.6 SM Of Life.

1.6 SM Of Life je pisalna miza, ki služi tudi kot postelja. Čez dan so stranice mize spuščene, ponoči pa se spusti sprednja stranica mize in razkrije pod seboj posteljo. Pod mizo je namreč nameščena vzmetnica. Prav tako se spusti desni stranski del mize, ki služi kot naslonjalo ali vzglavnik, levi stranski del pa služi kot shranjevalni prostor.

Izvirne dimenzije pisalne mize 1.6 SM Of Life so 2 m X 0.8 m x 0.8 m, vendar se omenjene dimenzije lahko prilagodijo glede na osebne želje naročnika.

Oblikovalka Athanasia o svojem izdelku pove, da je bil njen glavni namen opisati, kako se naš življenjski prostor krči, da bi dobil svoj prostor v pisarni. Po njenem mnenju je pisalna miza 1.6 SM Of Life namenjena tistim, ki delajo preveč in jo bodo uporabljali za nekaj ur spanca, medtem ko lovijo še zadnje roke, pa tudi tistim, ki jim delo ne predstavlja takšnega napora in bodo ležišče izkoristili za popoldanski počitek.

3. Poslovna priložnost: Stol in igralnica v enem

Ko se v majhnem stanovanju pohištvo začne za svoj prostor boriti z igračami, je Abooba Chair super rešitev. Oblikovalec Jaewook Kim je oblikoval pameten in domiseln hibrid stola in mini igralnice za vaše igre željne otroke.

Abooba Chair je sam po sebi kot stol zelo udoben, njegov nenavadni izgled pa bo najverjetneje pritegnil marsikaterega kupca. Stol je oblikovan tako, da je maksimalno udoben, sedalo je rahlo usločeno, poleg tega pa ima še blazine za roke in hrbet.

Medtem ko sprednji del hibridnega pohištva služi kot udoben stol, pa zadnji del prinaša obilo veselja otrokom, saj je ta sestavljen iz mreže, ki je primerna za plezanje.

Vir: abooba-play-chair, bynordvik , usb-bracelet/ in multifunctional-desk

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje