Poslovna priložnost: Hooters bar

Ste že kdaj bili v katerem izmed Hooters barov? To je veriga barov, kjer poleg pijače obiskovalci lahko naročijo tudi kaj za pod zob, posebnost pa so lepe natakarice v kratkih hlačah in oprijetih majicah. V Sloveniji še nimamo Hooters bara, morda pa obstaja priložnost za kakšen podoben bar.
Poslovna priložnost: Hooters bar

Poslovna priložnost: Hooters bar. (Vir slike: sxc.hu)

Hooters bar

HOA Restaurant Group LLC je podjetje locirano v Atlanti, ZDA in ima preko 430 Hooters franšiz v 27 državah. Prvi Hooters bar se je odprl leta 1983 na Floridi, ZDA. Od odprtja prvega bara, pa vse do danes se koncept ni kaj dosti spremenil: uniforme, meni in izgled lokala so ostali zelo podobni.

Tovrstno gostinstvo imenujejo kar »brestaurants« in je po ZDA zelo razširjeno. Veliko je manjših verig tovrstnih restavracij, vse pa sledijo konceptu, ki ga je zadala restavracija Hooters.

Manjše verige tematskih restavracij in barov

Hooters franšiza se v zadnjih letih ni kaj prida spremenila, manjše verige pa sedaj ponujajo najrazličnejše tematsko obarvane lokale in menije z zanimivimi imeni jedi.

V Sloveniji imamo veliko restavracij in barov, vendar je le peščica teh tematsko obarvanih, torej, zakaj ne bi tudi pri nas imeli Hooters bara oz. restavracije z zanimivo tematiko?

Vir: hooters.com in business-opportunities

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje