Poslovna priložnost: Hooters bar

Ste že kdaj bili v katerem izmed Hooters barov? To je veriga barov, kjer poleg pijače obiskovalci lahko naročijo tudi kaj za pod zob, posebnost pa so lepe natakarice v kratkih hlačah in oprijetih majicah. V Sloveniji še nimamo Hooters bara, morda pa obstaja priložnost za kakšen podoben bar.
Poslovna priložnost: Hooters bar

Poslovna priložnost: Hooters bar. (Vir slike: sxc.hu)

Hooters bar

HOA Restaurant Group LLC je podjetje locirano v Atlanti, ZDA in ima preko 430 Hooters franšiz v 27 državah. Prvi Hooters bar se je odprl leta 1983 na Floridi, ZDA. Od odprtja prvega bara, pa vse do danes se koncept ni kaj dosti spremenil: uniforme, meni in izgled lokala so ostali zelo podobni.

Tovrstno gostinstvo imenujejo kar »brestaurants« in je po ZDA zelo razširjeno. Veliko je manjših verig tovrstnih restavracij, vse pa sledijo konceptu, ki ga je zadala restavracija Hooters.

Manjše verige tematskih restavracij in barov

Hooters franšiza se v zadnjih letih ni kaj prida spremenila, manjše verige pa sedaj ponujajo najrazličnejše tematsko obarvane lokale in menije z zanimivimi imeni jedi.

V Sloveniji imamo veliko restavracij in barov, vendar je le peščica teh tematsko obarvanih, torej, zakaj ne bi tudi pri nas imeli Hooters bara oz. restavracije z zanimivo tematiko?

Vir: hooters.com in business-opportunities

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje