Poslovna priložnost: Hooters bar

Ste že kdaj bili v katerem izmed Hooters barov? To je veriga barov, kjer poleg pijače obiskovalci lahko naročijo tudi kaj za pod zob, posebnost pa so lepe natakarice v kratkih hlačah in oprijetih majicah. V Sloveniji še nimamo Hooters bara, morda pa obstaja priložnost za kakšen podoben bar.
Poslovna priložnost: Hooters bar

Poslovna priložnost: Hooters bar. (Vir slike: sxc.hu)

Hooters bar

HOA Restaurant Group LLC je podjetje locirano v Atlanti, ZDA in ima preko 430 Hooters franšiz v 27 državah. Prvi Hooters bar se je odprl leta 1983 na Floridi, ZDA. Od odprtja prvega bara, pa vse do danes se koncept ni kaj dosti spremenil: uniforme, meni in izgled lokala so ostali zelo podobni.

Tovrstno gostinstvo imenujejo kar »brestaurants« in je po ZDA zelo razširjeno. Veliko je manjših verig tovrstnih restavracij, vse pa sledijo konceptu, ki ga je zadala restavracija Hooters.

Manjše verige tematskih restavracij in barov

Hooters franšiza se v zadnjih letih ni kaj prida spremenila, manjše verige pa sedaj ponujajo najrazličnejše tematsko obarvane lokale in menije z zanimivimi imeni jedi.

V Sloveniji imamo veliko restavracij in barov, vendar je le peščica teh tematsko obarvanih, torej, zakaj ne bi tudi pri nas imeli Hooters bara oz. restavracije z zanimivo tematiko?

Vir: hooters.com in business-opportunities

Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje