Poslovna priložnost: Hooters bar

Avtor — 05.07.2012
Ste že kdaj bili v katerem izmed Hooters barov? To je veriga barov, kjer poleg pijače obiskovalci lahko naročijo tudi kaj za pod zob, posebnost pa so lepe natakarice v kratkih hlačah in oprijetih majicah. V Sloveniji še nimamo Hooters bara, morda pa obstaja priložnost za kakšen podoben bar.
Poslovna priložnost: Hooters bar

Poslovna priložnost: Hooters bar. (Vir slike: sxc.hu)

Hooters bar

HOA Restaurant Group LLC je podjetje locirano v Atlanti, ZDA in ima preko 430 Hooters franšiz v 27 državah. Prvi Hooters bar se je odprl leta 1983 na Floridi, ZDA. Od odprtja prvega bara, pa vse do danes se koncept ni kaj dosti spremenil: uniforme, meni in izgled lokala so ostali zelo podobni.

Tovrstno gostinstvo imenujejo kar »brestaurants« in je po ZDA zelo razširjeno. Veliko je manjših verig tovrstnih restavracij, vse pa sledijo konceptu, ki ga je zadala restavracija Hooters.

Manjše verige tematskih restavracij in barov

Hooters franšiza se v zadnjih letih ni kaj prida spremenila, manjše verige pa sedaj ponujajo najrazličnejše tematsko obarvane lokale in menije z zanimivimi imeni jedi.

V Sloveniji imamo veliko restavracij in barov, vendar je le peščica teh tematsko obarvanih, torej, zakaj ne bi tudi pri nas imeli Hooters bara oz. restavracije z zanimivo tematiko?

Vir: hooters.com in business-opportunities

Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje