Poslovna priložnost: Igralni volan za iPad

Marsikdo se rad sprosti ob dobri igri na iPadu. Tu se skriva priložnost za razvijalce iger, ki poskušajo razviti čim bolj realistično ali zgolj čim bolj zabavno igro. Poleg razvijalcev pa se najde priložnost tudi za oblikovalce in proizvajalce konzol ter pripomočkov za bolj doživeto igranje.
Poslovna priložnost: Igralni volan za iPad

Poslovna priložnost: Igralni volan za iPad. (Vir slike: sxc.hu)

Ena poslovnih priložnosti, ki vam jo predstavljamo tokrat, je volan Kolos.

Volan, s katerim lahko bolj doživeto igrate igre na iPadu, se imenuje Kolos. Produkt se namesti na pisalno mizo, v sredino volana se vpne iPad in že lahko igrate avtomobilske ali letalske igre.

Kolos je narejen iz udobnega materiala, ki ima funkcijo antiperspiranta. Volan je ozek, zato je primeren za vse uporabnike (tako odrasle kot tudi otroke) in je na mizo pritrjen s posebno prijemalko, zato da lahko uporabnik brezskrbno obrača volan. Glavni namen volana Kolos je, da lahko uporabniki avtomobilskih in letalskih iOS iger bolj doživeto igrajo svoje najljubše igre.

Preberite še nekaj informacij o Kolos volanu.

  • Kolos podpira iPad 2., iPad 3. in iPad 4. generacije.
  • Prijemalka, s pomočjo katere volan pritrdite na mizo, se razširi do 5 centimetrov in je enostavna za uporabo.
  • Med igro se lahko brez problema s prsti dotikate ekrana, saj znaša premer volana zgolj dobrih 31 centimetrov.
  • Kolos je enostavno prenašati, kar omogoča njegova oblika.

Z volanom za bolj doživeto igranje iger na tabličnih računalnikih se odpira nov trg in s tem nove poslovne priložnosti. Morda boste ravno vi tisti, ki boste pričeli s prodajo nove konzole za uporabo na pametnih mobilnih telefonih ali tabličnih računalnikih.

Vir: koloswheel.com

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje