Poslovna priložnost: Igralni volan za iPad

Marsikdo se rad sprosti ob dobri igri na iPadu. Tu se skriva priložnost za razvijalce iger, ki poskušajo razviti čim bolj realistično ali zgolj čim bolj zabavno igro. Poleg razvijalcev pa se najde priložnost tudi za oblikovalce in proizvajalce konzol ter pripomočkov za bolj doživeto igranje.
Poslovna priložnost: Igralni volan za iPad

Poslovna priložnost: Igralni volan za iPad. (Vir slike: sxc.hu)

Ena poslovnih priložnosti, ki vam jo predstavljamo tokrat, je volan Kolos.

Volan, s katerim lahko bolj doživeto igrate igre na iPadu, se imenuje Kolos. Produkt se namesti na pisalno mizo, v sredino volana se vpne iPad in že lahko igrate avtomobilske ali letalske igre.

Kolos je narejen iz udobnega materiala, ki ima funkcijo antiperspiranta. Volan je ozek, zato je primeren za vse uporabnike (tako odrasle kot tudi otroke) in je na mizo pritrjen s posebno prijemalko, zato da lahko uporabnik brezskrbno obrača volan. Glavni namen volana Kolos je, da lahko uporabniki avtomobilskih in letalskih iOS iger bolj doživeto igrajo svoje najljubše igre.

Preberite še nekaj informacij o Kolos volanu.

  • Kolos podpira iPad 2., iPad 3. in iPad 4. generacije.
  • Prijemalka, s pomočjo katere volan pritrdite na mizo, se razširi do 5 centimetrov in je enostavna za uporabo.
  • Med igro se lahko brez problema s prsti dotikate ekrana, saj znaša premer volana zgolj dobrih 31 centimetrov.
  • Kolos je enostavno prenašati, kar omogoča njegova oblika.

Z volanom za bolj doživeto igranje iger na tabličnih računalnikih se odpira nov trg in s tem nove poslovne priložnosti. Morda boste ravno vi tisti, ki boste pričeli s prodajo nove konzole za uporabo na pametnih mobilnih telefonih ali tabličnih računalnikih.

Vir: koloswheel.com

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje