Poslovna priložnost: Igralni volan za iPad

Marsikdo se rad sprosti ob dobri igri na iPadu. Tu se skriva priložnost za razvijalce iger, ki poskušajo razviti čim bolj realistično ali zgolj čim bolj zabavno igro. Poleg razvijalcev pa se najde priložnost tudi za oblikovalce in proizvajalce konzol ter pripomočkov za bolj doživeto igranje.
Poslovna priložnost: Igralni volan za iPad

Poslovna priložnost: Igralni volan za iPad. (Vir slike: sxc.hu)

Ena poslovnih priložnosti, ki vam jo predstavljamo tokrat, je volan Kolos.

Volan, s katerim lahko bolj doživeto igrate igre na iPadu, se imenuje Kolos. Produkt se namesti na pisalno mizo, v sredino volana se vpne iPad in že lahko igrate avtomobilske ali letalske igre.

Kolos je narejen iz udobnega materiala, ki ima funkcijo antiperspiranta. Volan je ozek, zato je primeren za vse uporabnike (tako odrasle kot tudi otroke) in je na mizo pritrjen s posebno prijemalko, zato da lahko uporabnik brezskrbno obrača volan. Glavni namen volana Kolos je, da lahko uporabniki avtomobilskih in letalskih iOS iger bolj doživeto igrajo svoje najljubše igre.

Preberite še nekaj informacij o Kolos volanu.

  • Kolos podpira iPad 2., iPad 3. in iPad 4. generacije.
  • Prijemalka, s pomočjo katere volan pritrdite na mizo, se razširi do 5 centimetrov in je enostavna za uporabo.
  • Med igro se lahko brez problema s prsti dotikate ekrana, saj znaša premer volana zgolj dobrih 31 centimetrov.
  • Kolos je enostavno prenašati, kar omogoča njegova oblika.

Z volanom za bolj doživeto igranje iger na tabličnih računalnikih se odpira nov trg in s tem nove poslovne priložnosti. Morda boste ravno vi tisti, ki boste pričeli s prodajo nove konzole za uporabo na pametnih mobilnih telefonih ali tabličnih računalnikih.

Vir: koloswheel.com

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje