Poslovna priložnost: Izumljanje predmetov za hišne ljubljenčke

Tobi Kosanke ni nikoli pričakovala, da se bo njen hobi razvil v velik in uspešen posel. Kot mama otroka s prilagojenimi potrebami je vedno iskala fleksibilnost, vendar je njena skrb za otroka nenadoma postala trn v peti njenemu novemu šefu.
Poslovna priložnost: Izumljanje predmetov za hišne ljubljenčke

Poslovna priložnost: Izumljanje predmetov za hišne ljubljenčke (slika: sxc.hu)

Ta ji je postavil krut ultimat: ali se bo odločila za kariero ali pa zaradi zahtevne nege svojega otroka pri podjetju nima več kaj iskati.

Tobi se je ob tako nesmiselnem ultimatu brez razmišljanja odločila za svojega otroka in nov posel, ki bi ji omogočal delo od doma. Postala je izumiteljica predmetov za hišne ljubljenčke, s skrbno zbranim denarjem pa je svoj hobi kmalu vnovčila. Izumila je predmete, ki so izboljšali življenja njenih papig, mačk in kokoši ter jih pod imenom Crazy K Farm Pet and Poultry Products LLC začela uspešno tržiti.

Trdo delo, vztrajnost, samoizobraževanje in pomoč manjšega razvojnega centra, so pripomogli k razvoju blagovne znamke in oglaševanju storitev. Podjetje Crazy K Farm je od skromnih začetkov, kot proizvajalec unikatnih izdelkov s prodajajo preko eBaya, zraslo v nagrajeno podjetje z uspešno spletno trgovino in podjetje, ki ima v lasti dva patentirana izuma. Njene zamisli sedaj udejanjajo v Bangladešu in prodajajo lastnikom hišnih ljubljenčkov po vsem svetu, od Amerike in Evrope, do Kanade, Avstralije in celo v Dubaju.

Vir: Business-opportunities

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje