Poslovna priložnost: Izumljanje predmetov za hišne ljubljenčke

Tobi Kosanke ni nikoli pričakovala, da se bo njen hobi razvil v velik in uspešen posel. Kot mama otroka s prilagojenimi potrebami je vedno iskala fleksibilnost, vendar je njena skrb za otroka nenadoma postala trn v peti njenemu novemu šefu.
Poslovna priložnost: Izumljanje predmetov za hišne ljubljenčke

Poslovna priložnost: Izumljanje predmetov za hišne ljubljenčke (slika: sxc.hu)

Ta ji je postavil krut ultimat: ali se bo odločila za kariero ali pa zaradi zahtevne nege svojega otroka pri podjetju nima več kaj iskati.

Tobi se je ob tako nesmiselnem ultimatu brez razmišljanja odločila za svojega otroka in nov posel, ki bi ji omogočal delo od doma. Postala je izumiteljica predmetov za hišne ljubljenčke, s skrbno zbranim denarjem pa je svoj hobi kmalu vnovčila. Izumila je predmete, ki so izboljšali življenja njenih papig, mačk in kokoši ter jih pod imenom Crazy K Farm Pet and Poultry Products LLC začela uspešno tržiti.

Trdo delo, vztrajnost, samoizobraževanje in pomoč manjšega razvojnega centra, so pripomogli k razvoju blagovne znamke in oglaševanju storitev. Podjetje Crazy K Farm je od skromnih začetkov, kot proizvajalec unikatnih izdelkov s prodajajo preko eBaya, zraslo v nagrajeno podjetje z uspešno spletno trgovino in podjetje, ki ima v lasti dva patentirana izuma. Njene zamisli sedaj udejanjajo v Bangladešu in prodajajo lastnikom hišnih ljubljenčkov po vsem svetu, od Amerike in Evrope, do Kanade, Avstralije in celo v Dubaju.

Vir: Business-opportunities

Oznake: