Poslovna priložnost: Izumljanje predmetov za hišne ljubljenčke

Tobi Kosanke ni nikoli pričakovala, da se bo njen hobi razvil v velik in uspešen posel. Kot mama otroka s prilagojenimi potrebami je vedno iskala fleksibilnost, vendar je njena skrb za otroka nenadoma postala trn v peti njenemu novemu šefu.
Poslovna priložnost: Izumljanje predmetov za hišne ljubljenčke

Poslovna priložnost: Izumljanje predmetov za hišne ljubljenčke (slika: sxc.hu)

Ta ji je postavil krut ultimat: ali se bo odločila za kariero ali pa zaradi zahtevne nege svojega otroka pri podjetju nima več kaj iskati.

Tobi se je ob tako nesmiselnem ultimatu brez razmišljanja odločila za svojega otroka in nov posel, ki bi ji omogočal delo od doma. Postala je izumiteljica predmetov za hišne ljubljenčke, s skrbno zbranim denarjem pa je svoj hobi kmalu vnovčila. Izumila je predmete, ki so izboljšali življenja njenih papig, mačk in kokoši ter jih pod imenom Crazy K Farm Pet and Poultry Products LLC začela uspešno tržiti.

Trdo delo, vztrajnost, samoizobraževanje in pomoč manjšega razvojnega centra, so pripomogli k razvoju blagovne znamke in oglaševanju storitev. Podjetje Crazy K Farm je od skromnih začetkov, kot proizvajalec unikatnih izdelkov s prodajajo preko eBaya, zraslo v nagrajeno podjetje z uspešno spletno trgovino in podjetje, ki ima v lasti dva patentirana izuma. Njene zamisli sedaj udejanjajo v Bangladešu in prodajajo lastnikom hišnih ljubljenčkov po vsem svetu, od Amerike in Evrope, do Kanade, Avstralije in celo v Dubaju.

Vir: Business-opportunities

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje