Poslovna priložnost: lasni izdelki za plešaste

Bald Guyz je dve leti staro podjetje, ki se ukvarja z izdelki za negovanje pleše. Tržni segment moške nege, ki je v ZDA velik že 5 milijard dolarjev, postaja pravi bum.
Poslovna priložnost: lasni izdelki za plešaste

Bald Guyz izdelki za lase – za plešaste.

Howard Brauner, ustanovitelj in direktor, je izdelke razvil zaradi lastnih potreb. Izredno je bil nezadovoljen z lasuljami, ker so izgledale smešno, zato se je odločil, da se bo popolnoma znebil las. Nato je začel uporabljati drag ženin šampon, kar pa njej ni bilo prav nič všeč. Tako ima sedaj v prodajnem programu šampon za glavo ter še nekaj ostalih izdelkov za negovanje, kot npr. kreme proti soncu, za opekline ipd.

Me zanima, koliko so sestavine teh izdelkov drugačne od običajnih 😉

 

Vir: Business Opportunities Weblog

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje