Poslovna priložnost: lasni izdelki za plešaste

Avtor — 12.03.2007
Bald Guyz je dve leti staro podjetje, ki se ukvarja z izdelki za negovanje pleše. Tržni segment moške nege, ki je v ZDA velik že 5 milijard dolarjev, postaja pravi bum.
Poslovna priložnost: lasni izdelki za plešaste

Bald Guyz izdelki za lase – za plešaste.

Howard Brauner, ustanovitelj in direktor, je izdelke razvil zaradi lastnih potreb. Izredno je bil nezadovoljen z lasuljami, ker so izgledale smešno, zato se je odločil, da se bo popolnoma znebil las. Nato je začel uporabljati drag ženin šampon, kar pa njej ni bilo prav nič všeč. Tako ima sedaj v prodajnem programu šampon za glavo ter še nekaj ostalih izdelkov za negovanje, kot npr. kreme proti soncu, za opekline ipd.

Me zanima, koliko so sestavine teh izdelkov drugačne od običajnih 😉

 

Vir: Business Opportunities Weblog

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane le pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo s pravim pristopom velik potencial.

Preberite več >>
Vse za podjetje