Poslovna priložnost: sodoben dom

V tokratni rubriki Poslovna priložnost vam predstavljamo nekaj zanimivih idej, ki so se jih domislili oblikovalci s celega sveta. Nikoli ne veste, morda vas bo kateri izmed spodnjih izdelkov navdihnil, da boste našli svojo prvo (ali naslednjo) poslovno idejo.
Poslovna priložnost: sodoben dom

Poslovna priložnost: moderen dom. (Vir slike: coolbusinessideas.com)

Poslovna priložnost #1: Majhno, vendar funkcionalno stanovanje

Pod pojmom sodobni dom si predstavljamo najrazličnejše stvari, med drugim tudi majhen prostor, ki je maksimalno izkoriščen. To je uspelo oblikovalki Ewi Czerny iz poljskega podjetja 3XA studio. Stanovanje, veliko 29 kvadratnih metrov, je preuredila tako, da je to sedaj primerno za kuhanje, spanje, kopanje in zabavanje gostov.

Glavna naloga je bila varčevati s prostorom. Tega se je oblikovalka lotila tako, da:

  • je združila dnevno sobo in kuhinjo,
  • je dvignila posteljo nad kopalnico in hodnik,
  • stopnice, ki vodijo do postelje, služijo tudi kot police za knjige in
  • dodala je slepa vrata, ki dajejo obiskovalcu občutek, da je za steno še ena soba in tako optično povečajo stanovanje.

Poslovna priložnost #2: Koš za smeti, ki služi kot stiskalnica

Na žalost se v gospodinjstvu že v enem samem dnevu nabere ogromno odpadkov. Mar ne bi bilo odlično, če bi te lahko stisnili kar v vašem košu za smeti? TK10 je patentirana tehnologija za stiskanje, ki uporabniku omogoča, da svoje odpadke stisne ročno, brez umazanije in brez napora.

Naprava za stiskanje je nameščena na pokrovu in uporabnik zgolj s potiskom ročaja stisne odpadke za polovico. Takšen koš za smeti je odlična rešitev za vse, ki neradi odnašajo smeti in želijo porabiti čim manj plastičnih vreč za smeti.

Poslovna priložnost #3: Sodoben aparat za kavo

Ste ljubitelj kave? Še posebno obožujete espresso kavo? Stream Beam Espresso Maker je razkošen aparat za kavo v moderni preobleki najrazličnejših barv in brez neestetskih gumbov – aparat upravljate s pritiskom na njegovo površino.

Aparat pa ni poseben zgolj zaradi svoje oblike, temveč tudi zaradi funkcionalnosti, saj uporabniku dopušča veliko več svobode pri pripravi kave kot ostali aparati, ki se trenutno prodajajo trgu.

Poslovna priložnost #4: Naravna ura

Vas kričeče barve ne prepričajo? Imate raje naravne tone? Potem je Natural Time pravi izdelek za vas. V studiu SUPERISE DESIG so namreč oblikovali naravno stensko uro iz lesa.

Stenska ura je narejena iz lesa, obdelanega z lesenim voskom, urini kazalci pa so lesene vejice.

Vir: natural-time, adesignaward.com, home-trash-compactor, beautiful-loft-in-wroclaw

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje