Poslovna priložnost: sodoben dom

V tokratni rubriki Poslovna priložnost vam predstavljamo nekaj zanimivih idej, ki so se jih domislili oblikovalci s celega sveta. Nikoli ne veste, morda vas bo kateri izmed spodnjih izdelkov navdihnil, da boste našli svojo prvo (ali naslednjo) poslovno idejo.
Poslovna priložnost: sodoben dom

Poslovna priložnost: moderen dom. (Vir slike: coolbusinessideas.com)

Poslovna priložnost #1: Majhno, vendar funkcionalno stanovanje

Pod pojmom sodobni dom si predstavljamo najrazličnejše stvari, med drugim tudi majhen prostor, ki je maksimalno izkoriščen. To je uspelo oblikovalki Ewi Czerny iz poljskega podjetja 3XA studio. Stanovanje, veliko 29 kvadratnih metrov, je preuredila tako, da je to sedaj primerno za kuhanje, spanje, kopanje in zabavanje gostov.

Glavna naloga je bila varčevati s prostorom. Tega se je oblikovalka lotila tako, da:

  • je združila dnevno sobo in kuhinjo,
  • je dvignila posteljo nad kopalnico in hodnik,
  • stopnice, ki vodijo do postelje, služijo tudi kot police za knjige in
  • dodala je slepa vrata, ki dajejo obiskovalcu občutek, da je za steno še ena soba in tako optično povečajo stanovanje.

Poslovna priložnost #2: Koš za smeti, ki služi kot stiskalnica

Na žalost se v gospodinjstvu že v enem samem dnevu nabere ogromno odpadkov. Mar ne bi bilo odlično, če bi te lahko stisnili kar v vašem košu za smeti? TK10 je patentirana tehnologija za stiskanje, ki uporabniku omogoča, da svoje odpadke stisne ročno, brez umazanije in brez napora.

Naprava za stiskanje je nameščena na pokrovu in uporabnik zgolj s potiskom ročaja stisne odpadke za polovico. Takšen koš za smeti je odlična rešitev za vse, ki neradi odnašajo smeti in želijo porabiti čim manj plastičnih vreč za smeti.

Poslovna priložnost #3: Sodoben aparat za kavo

Ste ljubitelj kave? Še posebno obožujete espresso kavo? Stream Beam Espresso Maker je razkošen aparat za kavo v moderni preobleki najrazličnejših barv in brez neestetskih gumbov – aparat upravljate s pritiskom na njegovo površino.

Aparat pa ni poseben zgolj zaradi svoje oblike, temveč tudi zaradi funkcionalnosti, saj uporabniku dopušča veliko več svobode pri pripravi kave kot ostali aparati, ki se trenutno prodajajo trgu.

Poslovna priložnost #4: Naravna ura

Vas kričeče barve ne prepričajo? Imate raje naravne tone? Potem je Natural Time pravi izdelek za vas. V studiu SUPERISE DESIG so namreč oblikovali naravno stensko uro iz lesa.

Stenska ura je narejena iz lesa, obdelanega z lesenim voskom, urini kazalci pa so lesene vejice.

Vir: natural-time, adesignaward.com, home-trash-compactor, beautiful-loft-in-wroclaw

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje