BLOG MARKETING DELAVNICA

Poslovna priložnost: napihljiv avtomobilski otroški sedež

Ste se kdaj odpravili na potovanje z majhnimi otroki? Če ste se, potem veste, kako velik problem predstavljajo otroški sedeži. Sedeži so namreč veliki, nerodni in težki, poleg tega pa se največkrat med letalskim prevozom še poškodujejo.
Poslovna priložnost: napihljiv avtomobilski otroški sedež

Poslovna priložnost: napihljiv avtomobilski otroški sedež . (Vir slike: bubblebum.co)

Večina proizvajalcev otroških sedežev priporoča, da tega zamenjate, v kolikor je bil ta prisoten v avtomobilski nesreči. Kaj pa je zares huje – prometna nesreča ali premetavanje sedeža na trda betonska tla in letališka vozila za prtljago? Tako lahko pridemo do zaključka, da je po vsakem potovanju dobro zamenjati otroški sedež.

V kolikor ne želite zamenjati sedeža po končanem potovanju in ste se ga odločili odnesti na letalo kot ročno prtljago, samo pomislite na to, kako grdo vas gledajo ostali potniki, kadar se trudite spraviti malo večjo potovalko v predal nad sedeži. Si sploh lahko predstavljate, kako bi vas gledali, če pridete na letalo z otroškim avtomobilskim sedežem?

Rešitve za omenjene probleme se je domislila mama iz ZDA, Grainne Kelly, ki je ustanovila podjetje Safekids USA Certified CPST in pričela izdelovati napihljiv otroški avtomobilski sedež Bubble bum Setup.

Prvi napihljiv otroški avtomobilski sedež

Bubble bum je prvi napihljiv otroški avtomobilski sedež. Namenjen je vožnji s taksijem, z avtobusom ali letalom.

Bubble bum tehta manj kot pol kilograma in je zato primeren za potovanja. Zlahka ga tudi zložite in spravite v potovalko ali torbo. Bubble bum je opremljen s sponko za varnostni pas in z naslonjalom za roke, velikost otroškega napihljivega sedeža pa je ravno pravšnja, da lahko tri namestite na zadnje sedeže v avtu.

Poslovne ideje se velikokrat rodijo iz potrebe. Mama iz ZDA je svojo idejo uspešno unovčila in leta 2011 celo prejela nagrado Inštituta za varnost na avtocestah (Insurance Institute for Highway Safety). Morda imate tudi vi problem, za katerega na trgu še ni rešitve? Poskusite ga rešiti – morda bo to vaša poslovna priložnost.

Vir: business-opportunities.biz

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

13.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje