Poslovna priložnost: napihljiv avtomobilski otroški sedež

Ste se kdaj odpravili na potovanje z majhnimi otroki? Če ste se, potem veste, kako velik problem predstavljajo otroški sedeži. Sedeži so namreč veliki, nerodni in težki, poleg tega pa se največkrat med letalskim prevozom še poškodujejo.
Poslovna priložnost: napihljiv avtomobilski otroški sedež

Poslovna priložnost: napihljiv avtomobilski otroški sedež . (Vir slike: bubblebum.co)

Večina proizvajalcev otroških sedežev priporoča, da tega zamenjate, v kolikor je bil ta prisoten v avtomobilski nesreči. Kaj pa je zares huje – prometna nesreča ali premetavanje sedeža na trda betonska tla in letališka vozila za prtljago? Tako lahko pridemo do zaključka, da je po vsakem potovanju dobro zamenjati otroški sedež.

V kolikor ne želite zamenjati sedeža po končanem potovanju in ste se ga odločili odnesti na letalo kot ročno prtljago, samo pomislite na to, kako grdo vas gledajo ostali potniki, kadar se trudite spraviti malo večjo potovalko v predal nad sedeži. Si sploh lahko predstavljate, kako bi vas gledali, če pridete na letalo z otroškim avtomobilskim sedežem?

Rešitve za omenjene probleme se je domislila mama iz ZDA, Grainne Kelly, ki je ustanovila podjetje Safekids USA Certified CPST in pričela izdelovati napihljiv otroški avtomobilski sedež Bubble bum Setup.

Prvi napihljiv otroški avtomobilski sedež

Bubble bum je prvi napihljiv otroški avtomobilski sedež. Namenjen je vožnji s taksijem, z avtobusom ali letalom.

Bubble bum tehta manj kot pol kilograma in je zato primeren za potovanja. Zlahka ga tudi zložite in spravite v potovalko ali torbo. Bubble bum je opremljen s sponko za varnostni pas in z naslonjalom za roke, velikost otroškega napihljivega sedeža pa je ravno pravšnja, da lahko tri namestite na zadnje sedeže v avtu.

Poslovne ideje se velikokrat rodijo iz potrebe. Mama iz ZDA je svojo idejo uspešno unovčila in leta 2011 celo prejela nagrado Inštituta za varnost na avtocestah (Insurance Institute for Highway Safety). Morda imate tudi vi problem, za katerega na trgu še ni rešitve? Poskusite ga rešiti – morda bo to vaša poslovna priložnost.

Vir: business-opportunities.biz

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje