Poslovna priložnost: Naprava, ki izdeluje kisik

Podjetje OxySure je ustvarilo napravo, ki bo najverjetneje izrinila dosedanje kisikove jeklenke. Model 615 namreč kisika ne hrani, ampak ga izdela kar takrat, ko je to potrebno.
Poslovna priložnost: Naprava, ki izdeluje kisik

Model 615 kisika ne hrani, temveč ga kar izdela.

Javne ustanove so se do sedaj večinoma izogibale nakupov kisikovih jeklenk, ki bi v nujnih primerih lahko reševale življenja. Te so namreč zahtevale redno vzdrževanje, a so kljub temu predstavljale nevarnost eksplozije. Ustanovitelj podjetja OxySure, Julian Ross, je trdi, da je z njihovim proizvodom teh težav konec.

Model 615 je posebna naprava, ki v nujnih primerih s posebno kemično reakcijo ustvari za 15 minut čistega kisika, kar je v večini primerov dovolj, da prispe reševalno vozilo. Ker kisika ne hrani, možnosti za eksplozijo ni.

Kljub temu, da Julian Ross ni bil odkritelj te metode ustvarjanja kisika, danes njegovo podjetje že žanje velik uspeh. Model 615 je na tržišče prišel lani in stane 350 ameriških dolarjev.

Ross pričakuje, da bo njegov izdelek kmalu postal nepogrešljiv pripomoček v letalih in rudnikih. Prav tako je primeren za uporabo v šolah in ostalih javnih ustanovah.

 

Vir: CNN Money

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje