Poslovna priložnost: Narava v okvirju

Marsikomu je težko preživeti veliko časa v pisarni, zato si s seboj prinesejo slike družine, manjše spominke in rože. Prav zato se je italijansko podjetje Benetti Stone odločilo, da del narave prinese v notranje prostore. V nadaljevanju vam predstavljamo inovativno idejo narave v okvirju.
Poslovna priložnost: Narava v okvirju

Poslovna priložnost: Narava v okvirju. (Vir slike: sxc.hu)

Italijansko podjetje Benetti Stone se je domislilo odlične poslovne ideje, ki je nadvse stilska in moderna. Njihov najnovejši produkt se imenuje MOSSframe. V ličen bel lakiran okvir so posadili čisto pravi obdelan lišaj.

Okvirje MOSSframe so izdelali v sedmih različnih velikostih:

 • MINI (40 cm x 40 cm)
 • MINI PLUS (60 cm x 60 cm)
 • EXTRA SMALL (18 cm x 60 cm)
 • SMALL (18 cm x 170 cm)
 • MEDIUM (36 cm x 64 cm)
 • LARGE (36 cm x 114 cm)
 • EXTRA LARGE (114 cm x 64 cm)

 

Ker pa je lahko navaden lišaj na pogled precej dolgočasen, so se v podjetju odločili, da bodo MOSSframe ponudili v šestih različnih barvah:

 • Barva trave (svetlo zelena)
 • Barva gozda (temno zelena)
 • Barva mesta (temno siva)
 • Barva fuksije (roza)
 • Barva Provanse (bledo vijolična)
 • Barva oceana (modra)

Podjetje ponuja poleg MOSSframe tudi druge izdelke, ki so »poraščeni« z lišajem, kot so luči, stene, keramične ploščice itd.

V kolikor imate oblikovalsko žilico in obožujete naravo – razmislite, morda je čas, da slovenski startup ponudi trgu inovativno idejo, ki bo v notranje prostore pripeljala kanček narave.

Vir: benettistone.com

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje