Poslovna priložnost: nenavadno pohištvo

Oblikovalci so danes soočeni z velikim problemom majhnih stanovanj, ki ga rešujejo na inovativne in zabavne načine. V tokratni rubriki Poslovna priložnost vam predstavljamo štiri take rešitve: nenavaden stol, mizo za elektronske naprave ter vsestransko omaro in kuhinjo.
Poslovna priložnost: nenavadno pohištvo

Stol po vaši izbiri. (Vir slike: coolbusinessideas)

Stol po vaši izbiri

Glavni namen izdelka TheStooler je, da lahko praktično kateri koli predmet preoblikujete v stol. TheStooler ima štiri lesene noge in nekaj nastavljivih zaponk, s katerimi lahko praktično kar koli preoblikujete v stol: kup starega časopisnega papirja, stara oblačila, plišaste igračke, lesene deske ali štore … možnosti so skorajda neomejene.

Miza s skrivnim predalom za kable

Vas motijo nešteti kabli na vaši mizi? Elegantno in preprosto rešitev ponuja Hub Table, ki ima dvojno dno in na sredini zgornje ploskve odprtino, ki vodi do velikega predala, kamor lahko spravite vse polnilce in kable. V predal lahko pospravite tudi vse elektronske naprave, ki jih trenutno ne potrebujete in vam zasedajo ogromno prostora na mizi.

Zgornji del mize se odpre in tako lahko brez problema dostopate do vseh kablov in spravljenih elektronskih naprav.

Na zadnji stranici ima miza majhno luknjo, ki je ravno dovolj velika, da skozi njo napeljete električni kabel, ki bo napajal vse naprave na in v mizi.

Glede na to, da imamo na mizah vedno več elektronike in s tem vedno več kablov, je Hub Table odlična poslovna ideja, ki rešuje omenjeni problem. Izdelek se že prodaja preko spleta, njegova cena pa znaša 325 USD.

Vsestransko pohištvo

Izdelek D*Table je oblikovalo in izdelalo podjetje The D*Haus Company z namenom rešitve problema pomanjkanja miz in prostora za shranjevanje.

D*Table je osem miz v eni. Da, prav ste slišali. Osem. D*Table je tako rekoč kos vsaki situaciji, uporabljate jo namreč tam, kjer je v danem trenutku najbolj potrebna.

Miza D*Table pa ni čisto klasične oblike, ima namreč predale, prostor znotraj mize, kamor lahko posadite rastlino, in police, primerne za shranjevanje knjig. Posamezne mize so med seboj povezane z odstranljivimi tečaji, tako da lahko mizo sestavite v želeno obliko ali pa posamezne dele mize uporabite kot vsakega posebej.

Koncept mize D*Table sloni na matematičnem odkritju znanstvenika pod imenom Henry Ernest Dudeney, ki je odkril, da lahko kvadrat preoblikujemo v popoln trikotnik tako, da razdelimo kvadrat v več oblik in jih razporejamo.

Kuhinja A La Carte

Nemška blagovna znamka Stadtnomaden je razdelila komponente tradicionalne kuhinje v strnjene module, ki jih brez problema umestite v kateri koli prostor. Kuhinja je majhna, prilagodljiva in elegantna ter se lahko sestavi v različne oblike, glede na to, kaj v danem trenutku potrebujete.

Oblikovalci kuhinje A La Carte so pri oblikovanju imeli v mislih predvsem omejitve, ki so posledica majhnih stanovanj.

Kuhinjo se lahko uporabi tudi kot dodaten prostor za shranjevanje ali dodatno odlagalno površino.

Prava poslovna priložnost za vas?

Ste spretni pri izdelovanju pohištva ali pa dobri oblikovalci? V kolikor vas je katera od zgornjih poslovnih idej navdihnila, le stopite v akcijo, morda boste ravno vi tisti, ki boste uspeli s prodajo zanimivega in vsestranskega pohištva.

Vir: coolbusinessideas.com, uncommongoods.com

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje